R rukidu Aktif Üye Mesajlar 147 21 Şubat 2010 #1 arkadaşlar internetten pdf dosyasını kopyalamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim. böle bi program var mı?
arkadaşlar internetten pdf dosyasını kopyalamak istiyorum bunu nasıl yapabilirim. böle bi program var mı?
muratbdg Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 862 21 Şubat 2010 #3 Hocam pdf dosyası açılınca sol üst köşede disket resmine tıklayarak indirebilirsin...
R rukidu Aktif Üye Mesajlar 147 21 Şubat 2010 #4 hocam disket resmi yok. açık öğretimden soruları alıcam şifreli hesap olduğu için link versemde sayfa açılmaz.
hocam disket resmi yok. açık öğretimden soruları alıcam şifreli hesap olduğu için link versemde sayfa açılmaz.
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,473 21 Şubat 2010 #5 Yanılmıyorsam o sorular flashpaper2 ile hazırlanıyordu arkadaşlar bu konuyu çokça tartıştı sitede ara yap bir kaç konu bulursun. Hatta : her-telden-f29/aof-flash-paper-dosyalarini-indirme-t39264.html her-telden-f29/macromedi-flashpaper-dan-worde-cevirme-bilen-var-mi-t35772.html
Yanılmıyorsam o sorular flashpaper2 ile hazırlanıyordu arkadaşlar bu konuyu çokça tartıştı sitede ara yap bir kaç konu bulursun. Hatta : her-telden-f29/aof-flash-paper-dosyalarini-indirme-t39264.html her-telden-f29/macromedi-flashpaper-dan-worde-cevirme-bilen-var-mi-t35772.html
R rukidu Aktif Üye Mesajlar 147 21 Şubat 2010 #6 teşekkürler hocam linkten swf kaydediciyi indirdim işe yaradı.