pdf üzerinde yazı yazma sorunu

Kodla Büyü

albatros44

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Akıllı tahta takıldı, pc deki foxit reader den çok memnundum.Lakin Akıllı tahtada verimli kullanamıyorum,kalem bazen yazıyor bazen kalemden mi yoksa ekrandan mı yazmıyor, tavsiye verin arkadaşlar

fevzi07' Alıntı:
PDFAnnotator

https://drive.google.com/file/d/0B3WF_1 ... =drive_web
küçük program kurulumsuz işe yarıyor

Teşekkürler :)
Tahtada sorunsuz çalışıyor mu acaba ? Benim sorunum pdf üzerine yazmak değil kalemi seçip tahtada yazerken dokunmatikle uyumsuzluktan mıdır nedendir yazı yazarken bazen yazıyor bazen atlıyor en önemli nokta bu foxitin bir ayar yerimi var yada akıllı tahtanın bir ayar opsiyonu var.

-------

Birde linkten indiremedim şöyle yazıyor

Ekli dosyalar

• ewtrgh.jpg
    ewtrgh.jpg
    82.5 KB · Görüntüleme: 1,548
Hocam tam olarak demek istediğinizi anlamadım ama eğer pdf dosyasının üzerine notlar yazmak için bir program istiyorsanız Epic Pen i deneyin, benim denediğim her dosyada çalışıyor

yok hocam onu biliyorum epic pen sadece o anki ekran için işime yarıyor, bu sayfada silme yapmadan diğer sayfaya devam etmemi sağlıyor, kaydediyor kaldığım yerden devam ediyorum.

albatros44' Alıntı:
Akıllı tahta takıldı, pc deki foxit reader den çok memnundum.Lakin Akıllı tahtada verimli kullanamıyorum,kalem bazen yazıyor bazen kalemden mi yoksa ekrandan mı yazmıyor, tavsiye verin arkadaşlar

faz2 de antropi programında içe aktar deyip nesne olarak ekle deyin hocam...

antropi pende açılır ve isdediginiz gibi yazar çizer kaydede bilirsiniz...

BBNET
Geri