pcdepo galiba battı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan byycal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

byycal

Üye
http://www.pcdepo.com/

Bilenleriniz vardır arkadaşlar galiba bu firma battı. İşin kötüsü daha önce arkadaşlarla farklı zamanlarda toplam 4-5 tane bilgisayarı gözü kapalı almıştık buradan. 21 Ekimde oğlum için verdiğm sipariş hala hazırlanma aşamasında görünüyor. Bu gün bankaya kart harcama itirazı için faks çektim. Hayırlısı artık :(

Sitedeki açıklama.
OB8XMZ.png

Mesajları falan görünce Mavi Bilgisayar aklıma geldi.
2001 yılında falan ilk bilgisayarımı mavi bilgisayardan almıştım. O zamanlar Kızılay'da bir apartman dairesinde 3-4 arkadaş satış yapıyorlardı. O zamanlarki olayları peşin ancak nispeten ucuz çalışmaktı. 2008 gibi bir de baktım, adamlar uçmuş, büyümüş. Ancak bu hızlı büyüyüş pek iyi bir sonla bitmedi. Önce siparişler gönderilmez oldu, ardından web siteleri ulaşılmaz hale geldi, sonrasında duyduk ki depoları sahipleri boşaltmış ve 2009 haziranda battı gitti.
Umarım pcdepo'da aynı sonu paylaşmaz, dedikleri gibi sadece tedarikte sıkıntı yaşıyorlardır. Ancak bu saatten sonra da güven kaybından dolayı batabilirler.

yakuphan' Alıntı:
Mesajları falan görünce Mavi Bilgisayar aklıma geldi.
2001 yılında falan ilk bilgisayarımı mavi bilgisayardan almıştım. O zamanlar Kızılay'da bir apartman dairesinde 3-4 arkadaş satış yapıyorlardı. O zamanlarki olayları peşin ancak nispeten ucuz çalışmaktı. 2008 gibi bir de baktım, adamlar uçmuş, büyümüş. Ancak bu hızlı büyüyüş pek iyi bir sonla bitmedi. Önce siparişler gönderilmez oldu, ardından web siteleri ulaşılmaz hale geldi, sonrasında duyduk ki depoları sahipleri boşaltmış ve 2009 haziranda battı gitti.
Umarım pcdepo'da aynı sonu paylaşmaz, dedikleri gibi sadece tedarikte sıkıntı yaşıyorlardır. Ancak bu saatten sonra da güven kaybından dolayı batabilirler.

hocam mavibilgisayarı hatırlattığın için teşekkürler. ne alışverişlerim oldu oradan beeee.

Batmış gitmiş.
Son açıklamadan bu anlaşılıyor. Batmasa bile artık bu güvensizlikle batmaya mahkum.
Açıklamadaki gerekçeler de bir garip.

BBNET
Geri