KARÇİÇEĞİ Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,836 30 Aralık 2015 #1 arkadaşlarr pc den whatsapps kullanabilen varmı? varsa nasıl arkadaşekleniyor bir yadımcıoolurlarsa çok sevinirim.
arkadaşlarr pc den whatsapps kullanabilen varmı? varsa nasıl arkadaşekleniyor bir yadımcıoolurlarsa çok sevinirim.
volkankey Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,896 30 Aralık 2015 #2 web.whatsapp.com a gir telefonundan da whatsapp web e gir barkodu okut tamam
KARÇİÇEĞİ Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,836 30 Aralık 2015 #3 HOCAM BENİM TELEFON AKILLI TELEFON DEĞİL.
KARÇİÇEĞİ Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,836 30 Aralık 2015 #4 HOCAM BENİM TELEFON AKILLI TELEFON DEĞİL. normal telefon.... yani eski...bir de telefonsuz olmuyor mu?
HOCAM BENİM TELEFON AKILLI TELEFON DEĞİL. normal telefon.... yani eski...bir de telefonsuz olmuyor mu?
nosTRa Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,313 30 Aralık 2015 #5 Telefonunuzda yok ise kullanamazsınız. Eş zamanlı olacak
Tenten Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,587 30 Aralık 2015 #6 masaüstü için Telegram kurabilirsiniz. https://telegram.org/
A aydınDr Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,554 30 Aralık 2015 #7 Masaüstü bilgisayarlar için akilli telefon olmadan whatsapp ve uygulamalari kullanabilmek için bluestacks programini kurmaniz gerekmektedir
Masaüstü bilgisayarlar için akilli telefon olmadan whatsapp ve uygulamalari kullanabilmek için bluestacks programini kurmaniz gerekmektedir