evet kılavuz kitap pdf olarak olacakmış hocam 1 aya yetişir dendi umarım yetişir.Yeni program daha önceki gibi klavuz kitap olarak da gelecek mi arkadaşlar.
Ortada bir öğretim programı yokken nasıl yeni programla başlayalım hocam?evet kılavuz kitap pdf olarak olacakmış hocam 1 aya yetişir dendi umarım yetişir.
yeni program ile başlayacağız hem 5. sınıflaarda hem 6. sınıflarda
seminer haftasında bizi eğitime aldılar ve başlayacağımızı söylediler hem 5. sınıf hem de 6. sınıflar için. bize söyleneni paylaştım sizinle aksi konuda bilginiz varsa paylaşabilirsiniz bizimle hocam.Ortada bir öğretim programı yokken nasıl yeni programla başlayalım hocam?
Öğretim programı var hocam. Şu an vaktim yok ama araştırırsanız sitede bile paylaşılmıştı.Ortada bir öğretim programı yokken nasıl yeni programla başlayalım hocam?
Hayır hocam. Bahsettiğiniz taslak programdı. Eğitim veren arkadaş "taslak programın üzerinde değişiklikler yapıldığını" söyledi. Yani yasal olarak ortada henüz ttkb tarafından onaylanmış bir öğretim programı yok.Öğretim programı var hocam. Şu an vaktim yok ama araştırırsanız sitede bile paylaşılmıştı.
Ne kadar kısa ve güzel özetlemişsiniz hocam, ağzınıza sağlık.Olsa da uygulanması zor
Çoklu Yabancı Dil projesindeki okullarda 5 ve 6 larda ders sayısı 0
İHO larda 1
Normal ortaokullarda 2
Yapsınlar bir program da görelim
Eğitim in adını maarif yapınca hiç bir şey düzelmiyor ne yazık ki