PASSAT bluemotion comfort Hakkında bilgi

Kodla Büyü

cagancagan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar 2011 model PASSAT bluemotion comfort almayı planlıyorum fiyat aralıgı 52-56 arası benim alacagım aracın 4 yıl garantısı boyo koruması yapılmış araba sıfır gıbı 15000 km de. passat kulllana arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan yada bilgi verirse sevinirim. Teşekkürler.

arkadaşlar passat massat almayın,yapmayın böyle şeyler, sonra öğretmenler iyi para kazanıyor diyorlar :?

hocam bende eylük ekim gibi kredi çekip passat-jetta yada cmax almayı düşünüyorum ama açıkçası vergi,sigorta,kasko olayından çekiniyorum bu masraflar ne kadar tutuyor bilgisi olan var mı?

kaybil' Alıntı:
hocam bende eylük ekim gibi kredi çekip passat-jetta yada cmax almayı düşünüyorum ama açıkçası vergi,sigorta,kasko olayından çekiniyorum bu masraflar ne kadar tutuyor bilgisi olan var mı?

Yanılmıyorsam 3 yaşına kadar 1.3 - 1.6 motor hacmi arası arabaların motorlu taşıt vergisi 413,50 TL, trafik sigortası ve kasko bulunulan şehir ve kişinin özelliklerine göre değişiyor. Benim polo için bu yıl 300 trafik sigortası, 900 kasko çıktı, 6 ayda bir 413,50 TL de mtv yatacak.

nht268' Alıntı:
kaybil' Alıntı:

Yanılmıyorsam 3 yaşına kadar 1.3 - 1.6 motor hacmi arası arabaların motorlu taşıt vergisi 413,50 TL, trafik sigortası ve kasko bulunulan şehir ve kişinin özelliklerine göre değişiyor. Benim polo için bu yıl 300 trafik sigortası, 900 kasko çıktı, 6 ayda bir 413,50 TL de mtv yatacak.

Şuandaki arabama göre nerdeyse yarı yarıya fark ediyor, kasko yapmıyordum birde kasko yapmak gerekecek yıllık 2500-3000 tl gider gibi, değer mi değmez mi orası tartışılır

cagancagan' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar 2011 model PASSAT bluemotion comfort almayı planlıyorum fiyat aralıgı 52-56 arası benim alacagım aracın 4 yıl garantısı boyo koruması yapılmış araba sıfır gıbı 15000 km de. passat kulllana arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan yada bilgi verirse sevinirim. Teşekkürler.

hocam sıfırı 82 bin.. 1 yıl içinde 30 bin tl birdenmi düşüyor bu arabalar. çok ucuz değilmi?

tayinci42' Alıntı:
cagancagan' Alıntı:

hocam sıfırı 82 bin.. 1 yıl içinde 30 bin tl birdenmi düşüyor bu arabalar. çok ucuz değilmi?

evet bu fiyatlara 2011 jetta bile temizini bulmak zor..

öğretmenim araç sahibi erzincanda Arçelik istikbal bayi. Hacca gidecek borcu şusu busu kalmasın diye aracı satışa cıkarınca abimizlede sohbetimiz vardı işte 35 nakit digerlerini 750 tl taksitle ödeyecegim.

tayinci42' Alıntı:
cagancagan' Alıntı:

82 nerden çıktı hocam dizeli 73.300 TL
benzinli olan 62.700
arkadaşın baktığı nebzinli olması lazım.

http://binekarac.vw.com.tr/fiyat-passat.aspx

BBNET
Geri