cinefil Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,177 11 Şubat 2012 #1 pascal programlama dilinde absolute ne demek bilen var mı... örneğin kullanışı şöyle: const A1:real=0.125; var A2:real absolute A1; gibi böyle birşey... hiç bişey anlamadım yardım ederseniz sevinirim.
pascal programlama dilinde absolute ne demek bilen var mı... örneğin kullanışı şöyle: const A1:real=0.125; var A2:real absolute A1; gibi böyle birşey... hiç bişey anlamadım yardım ederseniz sevinirim.
fahrican Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,390 11 Şubat 2012 #2 komutun isminden gidersek matematikteki mutlak değer olabilir mi ?
G glassic Aktif Üye Mesajlar 227 11 Şubat 2012 #3 kullanılan değişkenin adresini veriyormuş. c dilindeki pointer gibi yani.
cinefil Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,177 14 Şubat 2012 #4 glassic' Alıntı: kullanılan değişkenin adresini veriyormuş. c dilindeki pointer gibi yani. Genişletmek için tıkla ... mantıklı gerçekten de... program kodlarının tamamına genel olarak baktığımda bu dediğin gerçekten de cuk diye oturuyor.. :+1:
glassic' Alıntı: kullanılan değişkenin adresini veriyormuş. c dilindeki pointer gibi yani. Genişletmek için tıkla ... mantıklı gerçekten de... program kodlarının tamamına genel olarak baktığımda bu dediğin gerçekten de cuk diye oturuyor.. :+1: