N nmk Aktif Üye Mesajlar 114 Bugün 14:45 #1 Pardusda Çalışan Mblock Programı lazım. Web tarayıcı üzerinden denedim ama arduino karta bağlanma sorunu yaşadım.
Pardusda Çalışan Mblock Programı lazım. Web tarayıcı üzerinden denedim ama arduino karta bağlanma sorunu yaşadım.
N nmk Aktif Üye Mesajlar 114 Bugün 15:46 #3 stirkof' Alıntı: Şu linkten deb versiyonunu indirip kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... denedim hocam hep hata verdi
stirkof' Alıntı: Şu linkten deb versiyonunu indirip kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... denedim hocam hep hata verdi
acipinarli Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,876 Bugün 17:22 #4 nmk' Alıntı: Pardusda Çalışan Mblock Programı lazım. Web tarayıcı üzerinden denedim ama arduino karta bağlanma sorunu yaşadım. Genişletmek için tıkla ... Firefox ile mi denediniz?
nmk' Alıntı: Pardusda Çalışan Mblock Programı lazım. Web tarayıcı üzerinden denedim ama arduino karta bağlanma sorunu yaşadım. Genişletmek için tıkla ... Firefox ile mi denediniz?