Pardus'a Microsoft Office yükleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tazika
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tazika

Aktif Üye
Arkadaşlar PArsusa ofiice başarılı yüklenebiliyor mu nihayi sorum.? benm yükledim fakat sürekli hep bir sorun çıkıyor, örneğin yeni dodya oluşturabiliyorum fakat var olan dosyalar açılırken hata veriyor. Sizde nasıl?

libreoffice microsoft office görünümüne getirilebiliyor hocam. internette nasıl yapılacağı ile ilgili yazılar var.

onlyoffice var. Türkçe ve Microsoft ofise çok benziyor. Yazılım Mağazasından kurabilirsiniz.

hocam onu nasıl indiriyoruz
Yazılım merkezinden only office diye arayın. Yazılım merkezinde ihtiyacınız olan herşeyi var neredeyse. Yoksa da sitesinden deb paketi indirip kurabilirsiniz.

Android yada ios gibi Linuxta da mağaza var hocam. Tek tıkla yanda terminalden hızlıca kurabilirsiniz paketleri.

Yazılım merkezinden only office diye arayın. Yazılım merkezinde ihtiyacınız olan herşeyi var neredeyse. Yoksa da sitesinden deb paketi indirip kurabilirsiniz.

Android yada ios gibi Linuxta da mağaza var hocam. Tek tıkla yanda terminalden hızlıca kurabilirsiniz paketleri.
Pardus pek kullanmadığım için bu dedikleriniz yabancı geliyor 😁 deneyeceğim hocam teşekkürler.

hocam pardus uyumlu okular programı .deb paket linkini bulamadım

Son düzenleme:
hocam pardus uyumlu okular programı .deb paket linkini bulamadım
Mağazada yok mu? Ben orada görmüştüm yanlış değilsem. Yoksa synaptic paket yöneticisinden kurun.

Orayı denemeden
sudo apt-get install okular

Terminalde çalıştırın. Kuracaktır.

Kurmazsa synaptic paket yöneticisinde var. Başlata syna yazsanız çıkar.

ilksms
Geri