hocam onu nasıl indiriyoruzOnly office var ms ofise çok benziyor
Yazılım merkezinden only office diye arayın. Yazılım merkezinde ihtiyacınız olan herşeyi var neredeyse. Yoksa da sitesinden deb paketi indirip kurabilirsiniz.hocam onu nasıl indiriyoruz
Pardus pek kullanmadığım için bu dedikleriniz yabancı geliyorYazılım merkezinden only office diye arayın. Yazılım merkezinde ihtiyacınız olan herşeyi var neredeyse. Yoksa da sitesinden deb paketi indirip kurabilirsiniz.
Android yada ios gibi Linuxta da mağaza var hocam. Tek tıkla yanda terminalden hızlıca kurabilirsiniz paketleri.
deneyeceğim hocam teşekkürler.hocam pardus uyumlu okular programı .deb paket linkini bulamadımYazılım merkezinden only office diye arayın. Yazılım merkezinde ihtiyacınız olan herşeyi var neredeyse. Yoksa da sitesinden deb paketi indirip kurabilirsiniz.
Android yada ios gibi Linuxta da mağaza var hocam. Tek tıkla yanda terminalden hızlıca kurabilirsiniz paketleri.
Alışsanız aslında herşeyi güzel geliyor. Bilgisayarlar gelene kadar ben de pardus kullanmadım. Daha doğrusu Linux kullanmadım.Pardus pek kullanmadığım için bu dedikleriniz yabancı geliyordeneyeceğim hocam teşekkürler.
Mağazada yok mu? Ben orada görmüştüm yanlış değilsem. Yoksa synaptic paket yöneticisinden kurun.hocam pardus uyumlu okular programı .deb paket linkini bulamadım