main Site Gezgini Mesajlar 55 Salı saat 09:33'de #1 Bilişim sınıfında Pardus yüklü. deep Freeze gibi bir program yükleyebilir miyim.
acipinarli Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 3,053 Salı saat 09:44'de #2 e-sabit (Kullanıcı Hesabını Dondurmak) Linux'da belirli bir kullanıcı bilgilerini değişmezi, sabit yapmak için neler yapılacağıyla ilgili bir yazı yazmıştım. Buradan okuyabilirsin... bayramkarahan.blogspot.com Kullanmadım ama kullananlardan iyi diyenler var.
e-sabit (Kullanıcı Hesabını Dondurmak) Linux'da belirli bir kullanıcı bilgilerini değişmezi, sabit yapmak için neler yapılacağıyla ilgili bir yazı yazmıştım. Buradan okuyabilirsin... bayramkarahan.blogspot.com Kullanmadım ama kullananlardan iyi diyenler var.
hasemrah Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 877 Çarşamba saat 13:19'de #3 acipinarli' Alıntı: e-sabit (Kullanıcı Hesabını Dondurmak) Linux'da belirli bir kullanıcı bilgilerini değişmezi, sabit yapmak için neler yapılacağıyla ilgili bir yazı yazmıştım. Buradan okuyabilirsin... bayramkarahan.blogspot.com Kullanmadım ama kullananlardan iyi diyenler var. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. TimeShift haricinde böyle birşey arıyordum. Deneyimleyeceğim.
acipinarli' Alıntı: e-sabit (Kullanıcı Hesabını Dondurmak) Linux'da belirli bir kullanıcı bilgilerini değişmezi, sabit yapmak için neler yapılacağıyla ilgili bir yazı yazmıştım. Buradan okuyabilirsin... bayramkarahan.blogspot.com Kullanmadım ama kullananlardan iyi diyenler var. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler. TimeShift haricinde böyle birşey arıyordum. Deneyimleyeceğim.