Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar akıllı tahtanın windows bölümü çöktü bir usblerden biride bozuk olduğu için format atamıyorum F8 tuşundan da atmaya çalıştım oda işe yaramadı.. Başlangıçta windowsun değilde Pardusun açılması için ne yapmalıyım biraz araştırma yaptm ama işe yaramadı
USB çoklayıcı tak daha sonra sistemi şu yazılım ile boot et ardından easyBCD programı yardımıyıla varsayılan sistemi pardus yap kaydet tahtayı yeniden başlat pardusdan açıldığını görürsün. windows-isletim-sistemi-f84/windows-8-1-portable-super-birsey-t122591.html
Rahat çalışabilmen için çoklayıcıya USB mouse tak ki işlem yapabilesin diğer türlü dokunmatik çalışmayacaktır.
hocam etkileşimli tahtlar il geldiğinde pardus u açtım güncellemeleri yapamak istedim güncelleme yaparken bi kaç soru geldi pardusta
sonra etkileşimli tahtayı açtığımızda sürekli pardus açılır oldu galiba pardusta grub ayarları var ordan değiştirmiş oldu umarım işinize yarar