Batın82 Aktif Üye Mesajlar 129 26 Şubat 2025 #1 Merhaba Pardus yüklü PC de wine ile kurulum yapılıyor ama çalıştırırken resimdeki gibi hata veriyor.Sebebi ne olabilir. Ekli dosyalar 20250226_092416.webp 47 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba Pardus yüklü PC de wine ile kurulum yapılıyor ama çalıştırırken resimdeki gibi hata veriyor.Sebebi ne olabilir.
ok_series Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 362 26 Şubat 2025 #2 Mblock 3 Kurulumu - Pardus Yardım Masası Bilgi Bankası - Pardus Belgeler belge.pardus.org.tr hocam bu sayfada pardusa mblock programını nasıl kuracağınıza dair bilgi var. umarım işinize yarar.
Mblock 3 Kurulumu - Pardus Yardım Masası Bilgi Bankası - Pardus Belgeler belge.pardus.org.tr hocam bu sayfada pardusa mblock programını nasıl kuracağınıza dair bilgi var. umarım işinize yarar.
acipinarli Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,787 26 Şubat 2025 #3 Program kurmaya çalışmayın. Online mblock kullanın. Emülatörde düzgün sonuç alınamıyor.
Batın82 Aktif Üye Mesajlar 129 26 Şubat 2025 #4 Hocam cevap için teşekkür ederim ama aynı sorun Scratch içinde geçerli mağzadan kurduğumda eski sürüm var yeni sürümü kurduğumda aynı sorun ile karşılaşıyorum.
Hocam cevap için teşekkür ederim ama aynı sorun Scratch içinde geçerli mağzadan kurduğumda eski sürüm var yeni sürümü kurduğumda aynı sorun ile karşılaşıyorum.
Batın82 Aktif Üye Mesajlar 129 26 Şubat 2025 #5 ok_series' Alıntı: Mblock 3 Kurulumu - Pardus Yardım Masası Bilgi Bankası - Pardus Belgeler belge.pardus.org.tr hocam bu sayfada pardusa mblock programını nasıl kuracağınıza dair bilgi var. umarım işinize yarar. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hocam deneyim
ok_series' Alıntı: Mblock 3 Kurulumu - Pardus Yardım Masası Bilgi Bankası - Pardus Belgeler belge.pardus.org.tr hocam bu sayfada pardusa mblock programını nasıl kuracağınıza dair bilgi var. umarım işinize yarar. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hocam deneyim
ok_series Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 362 26 Şubat 2025 #6 Releases · redshaderobotics/scratch3.0-linux Contribute to redshaderobotics/scratch3.0-linux development by creating an account on GitHub. github.com Linux Mint'e mBlock ve Scratch nasıl kurulur? Kardeşim için mBlock ve Scratch indireceğim. Nasıl inidrebilirim? Wine' vs. ile iner mi? www.technopat.net Bu linklerde de scratch 3'ü linuxa kurmak için gerekli bilgiler var. Ben hiç denemedim. Umarım işinize yarar.
Releases · redshaderobotics/scratch3.0-linux Contribute to redshaderobotics/scratch3.0-linux development by creating an account on GitHub. github.com Linux Mint'e mBlock ve Scratch nasıl kurulur? Kardeşim için mBlock ve Scratch indireceğim. Nasıl inidrebilirim? Wine' vs. ile iner mi? www.technopat.net Bu linklerde de scratch 3'ü linuxa kurmak için gerekli bilgiler var. Ben hiç denemedim. Umarım işinize yarar.