eğer cd leri kalıba yazdırarak çoğaltıyorsanız kalıba yazdırırken düşük hızda yazdırın. cd ye yazdırmadan önce iso dosyasına md5 bütünlük kontrolü yaptırın.atalar' Alıntı:Valal hocam bende 19 Gb lık alana 2007 .3 sürümünü kurmaya çalıştım. İki cd denedim. İkisi de bozuk çıktı yada başka bir sorun. İşin kötüsü artık vista ultimate de açılmıyor ntdlr eksik uyarısı veriyor. İnşallah sen sorununa çözüm bulursun inş bende sorunuma çözüm bulurum![]()
bence güncellemeye kalkarsan bayağı bir dosya indirmesi gerekecek onun yerine pardus 2007.3 ü kur,cihanmnsl' Alıntı:sorum şu bahsettiğin update olayını kernel updatei nereden yapmam lazım
yada tavsiyen ne caracal 2,07 kaldırıp farklı bir sürüm mü kurayım...
saygılarımla
atalar' Alıntı:Valal hocam bende 19 Gb lık alana 2007 .3 sürümünü kurmaya çalıştım. İki cd denedim. İkisi de bozuk çıktı yada başka bir sorun. İşin kötüsü artık vista ultimate de açılmıyor ntdlr eksik uyarısı veriyor. İnşallah sen sorununa çözüm bulursun inş bende sorunuma çözüm bulurum![]()
atalar' Alıntı:Valal hocam bende 19 Gb lık alana 2007 .3 sürümünü kurmaya çalıştım. İki cd denedim. İkisi de bozuk çıktı yada başka bir sorun. İşin kötüsü artık vista ultimate de açılmıyor ntdlr eksik uyarısı veriyor. İnşallah sen sorununa çözüm bulursun inş bende sorunuma çözüm bulurum![]()