Mblock web versiyon üzerinden yapabildim, ama hesap girişi yapmadan kodlar Arduino sürücüsüne yüklenmiyorArkadaşlar pardusa bir türlü mlock programını kuramadım. Yapan bir arkadaş yardımcı olabilir mi? Bir de arduino kart sürücüsü nasıl kuruluyor. Yardımcı olabilir misiniz
Uygulama yüklemeye gerek yok. Online mblock ile kullanabilirsiniz. Kullandığınız Pardus Eğitim sürümü ise sürücüler kurulu. Birşey yapmanıza gerek yok. Tak çalıştır.Arkadaşlar pardusa bir türlü mlock programını kuramadım. Yapan bir arkadaş yardımcı olabilir mi? Bir de arduino kart sürücüsü nasıl kuruluyor. Yardımcı olabilir misiniz
Ben derste kullanıyorum ve hesap girişi yapmıyor çocuklar. Kodları yüklüyor. Tarayıcı olarak chromium tabanlı, chromium, chrome ya da edge kullanmanız lazım. Firefox desteklemiyor.Mblock web versiyon üzerinden yapabildim, ama hesap girişi yapmadan kodlar Arduino sürücüsüne yüklenmiyor
Bende yukleyemedimpardus bilgisayarlarda chrome üzerinden mblock sayfasını açıp üye girişi yapmadan Arduino UNO kartlarını çalıştırabiliyoruz sorunsuz.
firefok kullanmayın. Chrome, edge, chromium. Bunlar sıkıntısız yüklüyor.Bende yukleyemedim
Hocam Chrome üzerinden yükleme yapmaya çalıştığımda sürekli hata verdi, ne zaman oturum açtım direkt yükledifirefok kullanmayın. Chrome, edge, chromium. Bunlar sıkıntısız yüklüyor.
Ben 2. Dönem başından beri hiç oturum açmadım hocam.Hocam Chrome üzerinden yükleme yapmaya çalıştığımda sürekli hata verdi, ne zaman oturum açtım direkt yükledi
Pictoblox var sistemde kurulu hocam. Onu kullanabilirsiniz.Hocam internetimizde biraz sıkıntı olduğu için web olmayan yerelde çalışan mblock nasıl kurabiliriz.
Pictoblox şu an mblockun yaptığını yapıyor hocam. Ben online mblock kullanıyorum şimdilik ama internet sıkıntısı olursa pictobloxta hazırda bekliyor.Pixtoblok kullanıyorum hocam. Arduino için mblok u internetsiz kullanmak istiyorum