A ademcetiner40 Üye Mesajlar 49 Dün 20:25 da #1 PC de pardus soldaki gibiydi şimdi sağdaki gibi olmuş. Tekrar eski soldaki eski haline nasıl getirebilirim.
PC de pardus soldaki gibiydi şimdi sağdaki gibi olmuş. Tekrar eski soldaki eski haline nasıl getirebilirim.
нурал Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,298 Dün 21:44 da #2 burada da iş bıraktık sayın hocam
acipinarli Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 3,211 Bugün 08:50 #3 ademcetiner40' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 82158Ekli dosyayı görüntüle 82160 PC de pardus soldaki gibiydi şimdi sağdaki gibi olmuş. Tekrar eski soldaki eski haline nasıl getirebilirim. Genişletmek için tıkla ... Pardus karşılayıcı açıp tasarım ayarını windows 10 ya da windows Xp tarzı seçin. Son düzenleme: Bugün 11:16
ademcetiner40' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 82158Ekli dosyayı görüntüle 82160 PC de pardus soldaki gibiydi şimdi sağdaki gibi olmuş. Tekrar eski soldaki eski haline nasıl getirebilirim. Genişletmek için tıkla ... Pardus karşılayıcı açıp tasarım ayarını windows 10 ya da windows Xp tarzı seçin.
volkankey Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,978 Bugün 10:20 #4 dconf reset -f / Bu ayarları resetliyor sanırım Daha önce bir öğrencim ekran fontunu o kadar büyütmüştü ki ayarlara fare ile ulaşamamıştım Yukarıdaki kodla uç birim den resetlemiştim. Ctrl + Alt + T ile de uç birim açılıyordu sanırım
dconf reset -f / Bu ayarları resetliyor sanırım Daha önce bir öğrencim ekran fontunu o kadar büyütmüştü ki ayarlara fare ile ulaşamamıştım Yukarıdaki kodla uç birim den resetlemiştim. Ctrl + Alt + T ile de uç birim açılıyordu sanırım