Pardus Masaüstü Eğitici Eğitimi Kursu

Kodla Büyü

birarti1

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhabalar,
Bu sene 3 adet Pardus Masaüstü Eğitici Eğitimi Kursu var, (Merkezi)
bu kurslara daha önceden katılanlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
Genelde nerelerde yapılıyorlar.

Bu eğitimi almış birisi olarak Erdem hocam işin hakkını veren çok olaya hakim olan biriydi. Onun grubuna düşmedim. Bizim hoca bilgisayar mühendisliği mezunu ama Pardus bir haberdi. En çok başlata Pardus yazıp uygulama çalıştırdı. Mühendis öğretmenin hayatında ilk defa yetişkin eğitimi verdi için çok yeterli olmadı.

Bu eğitimi almış birisi olarak Erdem hocam işin hakkını veren çok olaya hakim olan biriydi. Onun grubuna düşmedim. Bizim hoca bilgisayar mühendisliği mezunu ama Pardus bir haberdi. En çok başlata Pardus yazıp uygulama çalıştırdı. Mühendis öğretmenin hayatında ilk defa yetişkin eğitimi verdi için çok yeterli olmadı.
Evet bir Erdem bey var, tanışırız inşallah, adını duydum.

Eylül ayındaki eğitimi okuluma onaylattım, sanırım diğer onaylar direk bakanlık tarafından veriliyor. ??!!

Ben çoook önceden bir 11-12 sene kadar önceydi sanırım 2014 civarı olması lazım Yalova Çınarcık'ta almıştım. Windows bilgisayarlarda powerpoint sunum üzerinden anlatmışlardı. Bir günde sadece bir bilgisayara kurulum göstermişlerdi sanırım. Şimdi daha iyi imkanlar vardır umarım. En azından kurs merkezinde tüm pcler Pardus'tur inşallah :)

Ben çoook önceden bir 11-12 sene kadar önceydi sanırım 2014 civarı olması lazım Yalova Çınarcık'ta almıştım. Windows bilgisayarlarda powerpoint sunum üzerinden anlatmışlardı. Bir günde sadece bir bilgisayara kurulum göstermişlerdi sanırım. Şimdi daha iyi imkanlar vardır umarım. En azından kurs merkezinde tüm pcler Pardus'tur inşallah :)
epey yol alınmıştır diye düşünüyorum hocam,
memlekette hiçbir şey belli olmuyor gerçi,
bir bakarsın Pardus konusunda son dönemlerde gösterilen kararlılık bir gecede rafa kaldırılabilir.

Sanırım idare bilgisayarlarında Pardus'a geçilecek. Onun hazırlığı mı?

ilksms
Geri