Pardus Kursu 23 Ocak-3 Şubat

Kodla Büyü

yağmurtan

Aktif Üye
Arkadaşlar kursun başlama tarihi 23 Ocak.Yalnız bir sorun var MEBBİSte HİE onay tarihi de 23 Ocak. Kursun onaylanıp onaylanmadığı, kursun başladığı gün mü belli olacak? Işınlama henüz icat edilmedi ki :alkis:

Bu kursta bir anormallik var.Ayrıca kursun çıkıp çıkmama ihtimaline göre memlekete tatile gidip gitmeyeceğimiz belli olacak. Madem kurslar tatillerde yapılacak o zaman kursiyerlerin erken seçilmesi gerekmez mi.. Böyle geç belli olacaksa işimiz var..

evet garip bir durum
yarın akşama doğru hepsinin bitmesi lazım
tüm onayların

Bu kursa katılım için mail yoluyla başvuru istediler, mail yoluyla başvuruda bulunmuştum, keşke hiç başvurmasaydım, ne mebbiste görünüyor başvuru, ne katılacağımız belli ne katılmayacağımız.
Katılıp katılmayacağımız nereden öğreneceğimiz de belli değil. Saldım çayıra Mevlam kayıra..
Çok saçma işler bunlar.

Arkadaşlar dün bakanlıktan Sevgi hanımla cep telefonu ile görüştüm. Kendisi pardus İşletim Sistemi proje sorumlusu. Kursun akıbetini sordum ve kursun ileri bir tarihe erteleneceği ve bilet alan arkadaşalrın veya alacak arkadaşalra bunu söylememi istedi. Ertelenmesi duyurulacak fakat siz birinci ağızdan duydunuz kursa başvuranlar var ise etrafınızda onlara söylerseniz sevinirim dedi. Bilginiz olsun arkadaşlar kurs ileri bir tarihe ertelendi.

ileri tarih demek acaba yaz tatilimi malum okul zamanı kurs olmuyor cunku artık

ileri bir tarihe erteleyeceklerine başta düzenleselerdi ya bunu nasıl saçma bir iştir bu :verymad: yayınladıklarından 2-3 hafta sonraya kurs koyuyorlar sonra da erteliyorlar çok kızdım :(

Allah hepsinin belasını versin.Bütün işleri öğretmenlerle oynamak. şamar oğlanına döndük. :verymad:

hocam illere mail attılar isim listesi istediler....Yani katılacakları resen alacaklar zaten...Açıkcası başvunuzun çok önemi yok bence...

İllere mail atıldı evet hocam isim listeside istediler fakat kurs ileri bir tarihe erteendi. mebbiste başvuru zaten görüntülenmiyor.

Neden mail atılsın ki MEBBİSte isteyen zaten başvuruyor.Yanılmıyorsam bu seminerin tarihi dönem içine denk geliyordu ve başvurular alınıyordu. Sonra seminerlerin artık ara tatil ve yaz tatilinde verileceği bildirilince illere bilgilendirme maili gönderildi. Başvurusunu yapanlardan, tatile ertelenecek olan bu kursa başvurmak isteyenlerin listesini istediler.

Hocam kursun başlama tarihi 23 ocak ve MEBBİS Hizmetiçi Eğitim planlamasıda sisteme geç girildi ve bu nedenle bence problem oluştu. Bizede yazı geldi kursa katılmak isteyenlerin bilgilerini mail ile istediler. Geçen günde telefonla görüştüğümde ertelendiğini MEBBİSte sıkıntı olduğunu planlamanın yapılamadığını söylediler ve ileri bir tarihe ertelendi dediler..

hocam iller liste istedi ama o zaman mebbiste başvuruya açmasalardı boşuna 1 hakkımız mı gidecek? 130 kişi boşuna mı başvurmuş oluyor o zaman çok saçma bir şey.

Metehan' Alıntı:
Hocam kursun başlama tarihi 23 ocak ve MEBBİS Hizmetiçi Eğitim planlamasıda sisteme geç girildi ve bu nedenle bence problem oluştu. Bizede yazı geldi kursa katılmak isteyenlerin bilgilerini mail ile istediler. Geçen günde telefonla görüştüğümde ertelendiğini MEBBİSte sıkıntı olduğunu planlamanın yapılamadığını söylediler ve ileri bir tarihe ertelendi dediler..

hocam ertelenme durumu kesin mi ona göre boşuna beklemeyelim. karneleri de verdik..

pardus yalan oldu..bugün kurs başlama tarihi ve son onay tarihi..sanırım ertelendi..

Kurs kesin ertelendi hocam boşuna beklemeyin. İleri bir tarihte yapılacak... En yetkili ağızdan aldım haberi...

Pardus kursu teee ağustos ayına alınmış. Bilgilerinize..Başvurumdan vazgeçtim.Sanırım ramazan ayına denk geliyor.

BBNET
Geri