cinefil Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,177 24 Ekim 2022 #1 Merhaba Arkadaşlar. Pardus kurulu akıllı tahtalar için usb kilit sistemi deneyen oldu mu ? Hangi kilit sistemini kullanabiliriz?
Merhaba Arkadaşlar. Pardus kurulu akıllı tahtalar için usb kilit sistemi deneyen oldu mu ? Hangi kilit sistemini kullanabiliriz?
cinefil Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,177 24 Ekim 2022 #3 asp-php' Alıntı: Mehcan e kilit Genişletmek için tıkla ... Ücretli mi hocam internette lisans falan deniyor
asp-php' Alıntı: Mehcan e kilit Genişletmek için tıkla ... Ücretli mi hocam internette lisans falan deniyor
cinefil Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,177 24 Ekim 2022 #4 Pardusun her etabında sorunsuz çalışıyor mu e kilit
zeymera Aktif Üye Mesajlar 242 25 Ekim 2022 #5 Mehcan e-kilit kullanıyorum 60 tane faz3 pardus tahtada. Ücretsiz olarak kilit özelliğini kullanabiliyorsunuz hocam, ekstra özellikler ücretli.
Mehcan e-kilit kullanıyorum 60 tane faz3 pardus tahtada. Ücretsiz olarak kilit özelliğini kullanabiliyorsunuz hocam, ekstra özellikler ücretli.
bir_tas_attim_kuyuya Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 331 25 Ekim 2022 #6 pardusun kendi uygulamaları içinde olması lazım E-Kilit Uygulaması apps.pardus.org.tr