Pardus etap 23

Kodla Büyü

esens

Üye
Pardus etap 23 yüklerken 2 akıllı tahta da no option hatası aldım neden acaba karşılaşan var mı hocalarım? Kurulum yapmadı.

ssd firmware yazılımlarıyla alakalı bir sorun hocam. harddisk yazılımını güncelleyince muhtemelen düzelir. Düzelmezse harddisk değişimi yapıyor servis.
forumda konuyla alakalı başlık var oradan inceleyebilirsiniz veya garantiler devam ediyorsa servis çağırabilirsiniz

ssd firmware yazılımlarıyla alakalı bir sorun hocam. harddisk yazılımını güncelleyince muhtemelen düzelir. Düzelmezse harddisk değişimi yapıyor servis.
forumda konuyla alakalı başlık var oradan inceleyebilirsiniz veya garantiler devam ediyorsa servis çağırabilirsiniz
Hocam bu şekilde mi ilerleyeceğiz hep, arçelik i arayıp ssd değiştirecekler belirli aralıklarda doğru mu anlıyorum.

dosyadaki adımları yaparsanız probleminiz yüksek ihtimalle çözülecektir.
pdf de bahsedilen winpe eklerde ya da link olarak pdf de yok. herhangi bir winpe ile dediği programın (ps3111sb set device parameter) otomatik açılacağını da düşünmüyorum. yoksa yanılıyor muyum? Yine de teşekkürler.

Hocam bu şekilde mi ilerleyeceğiz hep, arçelik i arayıp ssd değiştirecekler belirli aralıklarda doğru mu anlıyorum.
hayır hocam sürekli değil, seda hocanın paylaştığı işlemleri yaptığınız halde düzelmezse veya servisten ssd yazılımı güncellemeyle düzelmezse harddiski değiştiriyorlar ama bunu tek sefer değiştirdikten sonra veya yazılımla güncelleyince sorun tekrarlamıyor, en azından bizde 2-3 yıldır tekrarlamadı aynı sorun.
( ilk kurulan faz 3 arçelik harddisklerinde bu sorun daha çok görülüyormuş, daha sonraki serilerde pek görülmüyor)

bu başlıkta sorunun çözüm adımlarına bakabilirsiniz

ilksms
Geri