PARDUS ETAP 23 Sonrası Kablolu İnternet Problemi

Kodla Büyü
Bizim okulda da bir cok tahtanın interneti gitti. Yaz tatilinden once çalışıyormuş. Kablolu ile de kablosuz da bağlanmıyor. Neden kaynaklı olabilir?
Arıza kaydı bırakın. Fatihpys eba'da. Bizde de öyle oldu gelip düzelttiler sistem odasından.

IMG-20260914-WA0002.webp

BT sınıfındaki Pardus bilgisayarlarda böyle uyarı aldım. Önceki çalıştığım okulumuzda ADSL vardı, Pardus da kullandım ama birşeyleri bozmadan bodoslama atlamak istemiyorum. Depo güncellemelerinde sorun var, wi-fi ye bağlanıyor ama tarayıcıda internet sayfası açılmıyor EBA da dahil olmak üzere.Tahtalar da güncelleme ile internet bağlantısı sağlandı.

Ekli dosyayı görüntüle 83037
BT sınıfındaki Pardus bilgisayarlarda böyle uyarı aldım. Önceki çalıştığım okulumuzda ADSL vardı, Pardus da kullandım ama birşeyleri bozmadan bodoslama atlamak istemiyorum. Depo güncellemelerinde sorun var, wi-fi ye bağlanıyor ama tarayıcıda internet sayfası açılmıyor EBA da dahil olmak üzere.Tahtalar da güncelleme ile internet bağlantısı sağlandı.
Yanlış yere mi konuyu açtım acep, bu kabloluymuş benim PC ler HP Pardus. Bilgisi olan var mı acaba?

ilksms
Geri