PARDUS ETAP 23 Sonrası Kablolu İnternet Problemi

Kodla Büyü

yakupkacak

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Okulumuzda faz 2 akıllı tahtalar var. Windows iken kablolu internete bağlanabiliyor iken Pardus etap 23 sonrası kablolu bağlantı sağlayamıyoruz. Ayrıca wifi ile fatih ağına da bağlantı olmuyor. Nasıl düzeltebiliriz?

Merhaba arkadaşlar,

Okulumuzda faz 2 akıllı tahtalar var. Windows iken kablolu internete bağlanabiliyor iken Pardus etap 23 sonrası kablolu bağlantı sağlayamıyoruz. Ayrıca wifi ile fatih ağına da bağlantı olmuyor. Nasıl düzeltebiliriz?
kablolu bağlantı için şunu bi deneyin. Fatih ağına Windows bir bilgisayar bağlanıyor mu?

Faz2 tahtaya hem pardus hem windows kurabiliyor muyuz?
pardusda hdd yi bölebiliyor muyuz?

Arkadaşlar pardüs te açılış şifrelerini nasıl kaldırabiliyoruz..mehcan ekilit kullanmak istiyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20260107_110717_765.webp
    IMG_20260107_110717_765.webp
    82.9 KB · Görüntüleme: 83
attığım videodaki çözüm işe yaradı mı?
Merhaba hocam, maalesef işe yaramadı. Arıza kaydı bırakmıştık. Gelip düzelttiler. Access pointte gelen kablonun Keystone Jack takılırken yanlış monte edilmiş. Temassızlık yapıyormuş. Bu sebeple bazen kablolu geliyor bazen kablolu internet gidiyormuş.

Okulumuzda birkaç gün önce elektrik kesintisi meydana geldi, sonrasında etkileşimli tahtalardan biri kablolu ağa bağlanamama hatası, (ağ çıkarılmış hatası ) vermeye başladı, tahta yeniden imaj attım durum yine aynı, sistem odasından tahtaya giden ağ kablosu kontrol ettim yeşil ışık yanıp sönmüyordu, başka bir kanala taktım sorun yine aynı, başka bir acces point ile denedim yine aynı durum... Yukarıdaki çözümü deneyeceğim...

Genelde bunlar Cat 6 doğru çakılmamış Keystone ile alakali oluyor dediler. kabloların yeniden çakılmassı gerekebilirmiş.

ilksms
Geri