Aynen hocam mehcan ekiliti internet veya ağ olmadan da hem qr ile hem de usb ile kullanabilirsiniz.Tahtaların birçoğunda internet yok, dahili qr veya diğer programlar internet istiyor, atak tarzı yok mu acaba, mehcan işe yarar mı?
Aynen hocam mehcan ekiliti internet veya ağ olmadan da hem qr ile hem de usb ile kullanabilirsiniz.Tahtaların birçoğunda internet yok, dahili qr veya diğer programlar internet istiyor, atak tarzı yok mu acaba, mehcan işe yarar mı?

Tahtada internet yoksaPardus Etap için Eba hesabınızdan QR kod ile Etkileşimli tahta açmak çok kolay. Ek bir uygulamaya bile gerek yok
Etkileşimli Tahtayı Eba hesabınızdan barkodla açabiliyorsunuz.
1. Tahta kilidini açmak çok kolay
2. Daha önemlisi Her sınıfta Size özel bir masaüstünüz oluyor. yani kimse sizin masaüstünüze erişemez ve değiştiremez ve sizin dosyalarınızı kullanamaz, virüs bulaştıramaz.
1. QR simgesine tıklayın
Ekli dosyayı görüntüle 81885
2. Barkod ekranı açılır
Ekli dosyayı görüntüle 81886
3. Eba Mobilden okutun
Ekli dosyayı görüntüle 81888
4. Hesabınız açıldı
Ekli dosyayı görüntüle 81889

Pardus 23.4 de var mı hocam bu ek olarak kurmak mı gerekiyor? Pardus markette göremedim.
Az önce değiştirdim hocam değişiyor. Sınırlı kullanıcıda değişmiyor sadecepardusta e-kilit(mehcan) e karekod ile giriş yaptıktan sonra arka plan resmi değiştirilemiyor, ayarlar > engellenenler bölümünde seçenek de işaretli değil halbuki
doğru hocam, hasari hocanın imajını kurmuştum, etap kullanıcısı otomatik geliyor ve sınırlıymış, o yüzdenmişAz önce değiştirdim hocam değişiyor. Sınırlı kullanıcıda değişmiyor sadece