Pardus Etap 23 için Kilit uygulaması

Kodla Büyü
Tahtayı düzenleme bölümünde tahta adı ve id noyu yazıyorum. Kaydet dediğim zaman tahta seçin diyor

Son düzenleme:
Arkadaşlar öğretmen arkadaşlarım çok beğendi ve sıkıntısız kullanıyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim.

Emeğinize sağlık Hocam . Offline denemek istiyorum. Pzt bir kaç tahtada kuracağım. Aklımda birkaç soru var. Cevaplarsanız sevinirim. Acilan tahta 40dk sonra kapaniyormu yoksa sadece ekran mı kilitleniyor ? Offline de tahtayı belli saatlerde(çıkış saatinde ve öğle arasında) otomatik kapanması sağlanabiliyor mu?

Öğretmenler telefonla tahtayı(QR) ile acmak için nasıl bir yöntem kullanacak. Uygulama yükleyecek mi telefona?

Emeğinize sağlık Hocam . Offline denemek istiyorum. Pzt bir kaç tahtada kuracağım. Aklımda birkaç soru var. Cevaplarsanız sevinirim. Acilan tahta 40dk sonra kapaniyormu yoksa sadece ekran mı kilitleniyor ? Offline de tahtayı belli saatlerde(çıkış saatinde ve öğle arasında) otomatik kapanması sağlanabiliyor mu?

Öğretmenler telefonla tahtayı(QR) ile acmak için nasıl bir yöntem kullanacak. Uygulama yükleyecek mi telefona?
Hocam internet varsa tahtalarda online kullanmanızı tavsiye ederim.

Kiliti açarken default 40 dk seçili bu şekilde tahta kilidini açarsanız 40 dk sonra kilitleniyor.
Kilitli iken 15 dk kilit açılmaz ise tahta kapanıyor.

Ofline modda tenefüslerde kilitleme ayarı aktif değil.

Ofline modda sunucuyla hiçbir bağlantısı yok sadece kilit uygulaması olarak çalışıyor. Kurulumda kurum anahtarı kısmına sizin belirlediğiniz bir şifre vermeniz gerekiyor. bu anahtar bütün tahtalarda aynı olmalı.

Öğretmenler uygulama yüklemiyorlar
https://www.kulumtal.com/ bu adresi açıp
1776544882483.webp

burda alt kısımda Giriş yapmadan doğrulama kodu üret kısmına giriyorlar. bir defa bu kısma gidince o cihazda hep orası açılıyor.
açılan pencerede ilk açılışta sizin tahtalara kurulum yaparken belirlediğiniz kurum anahtarını soruyor.

1776545047149.webp

buraya bir defa anahtarı girip kaydettiğinizde cihazda geçmiş silinmediği müddetçe yada farklı tarayıcıda açılmadıkça kayıtlı kalıyor bu anahtar.
Bu anahtar sayesinde tahtalarda üretilen qr ve kilit kodu çözülerek tahtayı açmak için doğrulama kodu üretiyor.

Doğrulama kodunu tahtaya girdiğinizde kilit açılıyor.
1776545275176.webp

Bu kısım için sadece öğretmenin telefonunda mobil internet olması yeterli oluyor.

ilksms
Geri