Ü
Üye silindi 138490
Misafir
Merhaba hocalarım. HDMI kablo ile bağladım ama yansıtma işlemini bir türlü yapamadım. Nasıl olduğu hakkında bilgi verir misiniz?
#pardus
#pardus
Çok teşekkür ederim hocam. win+P ile olmuyor4 malesef ondan halledemedim hocam.Tahtaya elektrik bağlamanız yeterli
İşletim sistemini çalıştırmaya gerek yok. Çalışması çalışmaması birşey değiştirmiyor.
Yansıtacak bilgisayar windows ise win+p tuşuna basın çıkan menüden yinele yada uzat seçeneklerinden birini ihtiyacınıza göre seçip yansıtıyorsunuz.
Yansıtılacak ekran pardus ise ayarlardan ekranlara girince ikici ekran ayarı vardı. Uzun zamandır kullanmıyor Pardus.
Evet hocam bastım ama yok bağlanmıyorHDMI bağlantısın yaptıktan sonra ET üzerindeki kaynak tuşuna bastınız mı?
Kablo sıkıntılı olabilir mi? Kabloyu takınca aygıt takma çıkarma sesi gelir. Ses gelmiyorsa ya kablo yada hdmi girişleri arızalı yada ekran kartı sürücüleri sorunlu olabilir.Çok teşekkür ederim hocam. win+P ile olmuyor4 malesef ondan halledemedim hocam.
Olabilir hocam kablo da yeniydi dediğiniz gibi yeni bir kablo ile deneyeyim çok teşekkür ederim.Kablo sıkıntılı olabilir mi? Kabloyu takınca aygıt takma çıkarma sesi gelir. Ses gelmiyorsa ya kablo yada hdmi girişleri arızalı yada ekran kartı sürücüleri sorunlu olabilir.
hocam alt panelde en sağda bulunan tuşa 2 kez basmanız gerekiyor.Evet hocam bastım ama yok bağlanmıyor
Onu da denedim hocam o da olmadı ya sanırım kabloda sıkıntı var ya da başka bir şey. Çok teşekkür ederim.hocam alt panelde en sağda bulunan tuşa 2 kez basmanız gerekiyor.
Bir de başka pcde deneyeyim hocam mantıklı. Ne yaptıysam bağlayamadım maalesef.. Çok sağ olunYanlış bilmiyorsam hdmi kablonun 4K uyumlu olması gerekiyor faz3 tahtalarda ona da bir bakın derim. Onun dışında bazı bilgisayarlarda bağlanma sorunu oluyor başka bir laptop testi yapılabilir.