Kullanıp alışınca gayet güzel çalışıyor.Bela ettiler başımıza. Yıllardır ne kadar mükemmel bir işletim sistemi olduğundan bahsedildi durdu. Ne pardus muş be. Derdi bitmiyor.
Kişisel makinemde upgrade ettim hiç bir problem yaşamadım25'e güncelleyenler hep aynı sorunu yaşadı. Ben güncellemeleri kapattım hep![]()
Tahtalarda ve yeni gelen makinelerde sorun yaşamış birçok kişi. Artı bazı uygulamalarda uyum sorunu var gibi. Zamanla stabil hale gelir ve daha da güzel olur diye düşünüyorum.Kişisel makinemde upgrade ettim hiç bir problem yaşamadım
Ne zaman vazgeçecekler merak ediyorum, 81 ilde kurulumlar bittiğinde sorunların ardı arkası kesilmeyecek.Bela ettiler başımıza. Yıllardır ne kadar mükemmel bir işletim sistemi olduğundan bahsedildi durdu. Ne pardus muş be. Derdi bitmiyor.
Yaptım hocam olmadı malesefBiosa girip uefi seçeneklerine ekleme yapıp harddiskteki uefi dosyasını seçip boot olarak 1. Sıraya atayın.

Eski sürüme geçmenin veya onu indirmenin bir yolu yok mu?
etap 23 kullanın tahtada ve güncelleme yapmayın.Flashtan tekrar kurdum pardusu. Bilsem asla 25 e geçmezdim. Şimdi de bir süre sonra donup kalıyor. Klavye fare yavaşlıyor mecbur kapatmak zorunda kalıyorsun. Bu halde gün boyunca sağlıklı çalışıp çalışmayacağına güvenemediğim bir şekilde tahtalarda nasıl kullanacağız hiç bilmiyorum. Hasta etti beni gerçekten![]()