Panoramik Resimlerin Hareketlenmesi

Kodla Büyü

desouza82

Aktif Üye
arkadaşlar elimde oluşturduğum panoramik fotoğraflar var.(360) bunların kendiliğinden dönmesini nasıl sağlayabilirim. veya kendiliğinden olmasada benim mouse hareketlerime göre nasıl döner. mesela ben mouse'u ekranın sağ tarafına yaklaştırınca o yöne hareketlenecek. ayrıca bu işlemden sonra resimler üzerine linkler ekleyecem. nasıl yaparım?

Nette buldum. Daha önce denemedim.

Kullanımı
Programı açtıktan sonra File->New Panaroma menüsüne tıklıyoruz. Sonrasında açılan pencereden yanlızca resimlerimizi seçmemiz yeterli. Program otomatik olarak düzenlemeleri renksel ayarlamalarını yapmakta ve size html biçimi olarak çıktısını almakta.

40889.jpg

http://www.albatrossdesign.com/download ... oTools.exe

Ekstra bir programa gerek kalmadan 2004 senesinde hazırlamış olduğum Flash dosyasının resim ve açıklamasını değiştirerek rahatlıkla kullanabilirsin. :wink:

ilter' Alıntı:
Ekstra bir programa gerek kalmadan 2004 senesinde hazırlamış olduğum Flash dosyasının resim ve açıklamasını değiştirerek rahatlıkla kullanabilirsin. :wink:

Flash 8'de açılmıyor hocam dosya.

Flash CS3 de düzenleyip atmıştım hocam. Flash 8 olarak kaydedip yeniden atıyorum. Umarım bu sefer çalıştırırsınız!!!

BBNET
Geri