Panele bile giremiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SİRE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

SİRE

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Hocalarım okulun e-posta adresini ve ftp şifresini yazıyorum. Açmıyor, şifremi unuttum butonuna tıklıyorum. "e-posta adresinize yeni şifrenizi üretmeniz için bağlantı başarılı bir şekilde gönderilmiştir" diyor. Lakin e-posta adresine gelen hiçbir şey yok, defalarca aynı işlemi yaptım. Ayrıca ftp şifresi de doğru, niye kabul etmiyor ki.

Forumda sorular havada uçuşuyor, birçoğu da arada kaynıyor gibi. Bilen hocalarımın tek tek cevaplaması da zor ama. :roll:

Hocam E postasına msj gonderıyor ıkı kere deneyın ılk denemede gelmemıs olabılır kurumkodu@meb.k12.tr adresıne gelmesı gerek yanı yenı alan adını alırken emaılınız neyse o adrese gelır

Okul idarenizden e-posta şifresini isteyeceksiniz. Vermiyorlarsa açıp size söyleyecekler.

bende panele giremiyorum.kullanıcı adı ve şifre gireceğim anda şifremi unuttum kızmı geliyor

Sisteme girişte bir sıkıntı gözükmüyor. Sadece sayfalara girerken şifremi unuttum bölümü geliyor ESC yapınca problem kalmıyor.

foruma bır bakayım dedım konu ıle ılgılı demek kı herkes te aynı sorun varmış :+1: bende de farklı ip sorunu cıktı degıstırmek ıcın maılınıze gelen lınke tıklayın dıyor :+1:

arkadaşlar ben şifremi unuttumu seçince eposta adresine bağlantı maili gönderiyor.. mail geliyor gelen linki tıkladığımda yeni şifre:
tekrar yeni şifre: diyor yazıyorum kaç kere denedim eski şifreyi hatalı girdiniz deyip duruyor doğal olarak yeni şifre oluşturamıyorum bununla karşılaşan var mı? ne yapmalıyım....

myself' Alıntı:
arkadaşlar ben şifremi unuttumu seçince eposta adresine bağlantı maili gönderiyor.. mail geliyor gelen linki tıkladığımda yeni şifre:
tekrar yeni şifre: diyor yazıyorum kaç kere denedim eski şifreyi hatalı girdiniz deyip duruyor doğal olarak yeni şifre oluşturamıyorum bununla karşılaşan var mı? ne yapmalıyım....

tıpatıp aynısı, ne tesadüf...

aklıselim' Alıntı:
myself' Alıntı:

tıpatıp aynısı, ne tesadüf...

+1

şifremi unuttum bölümü geldi
tıkladım maile link geldi
maili açtım linki tıkladım
şifre ve tekrar şifreyi girdim.
Tamam dedim. başarılı şekilde değiştirildi.
panele girmeye çalışınca tekrar işlem başa dönüyor yani şifre mi unuttum bölümü...

Kafayı yicem iki gündür aynı şeyle ben de uğraşıyorum bu ne karın ağrısıymış ya :verymad: Bir kere evden girmiş bulundum girmez olaydım. Şimdi bir ip olmadı diyor yok sonra şifremi unuttum diyor. Mail kutusuna da ne gelen var ne giden :verymad: Ne yapacağız şimdi? İl MEM i ararım açan yok. Aldık mı başa belayı.. Ne güzel oturtmuştuk siteyi tıkır tıkır işliyordu şu işkenceye bak ya.

daha yeni olduğu için hiçbirşey adam gibi çalışmıyor herhalde düzelmesi zaman alacak gibi

az önce nihayet ulaşabildim nasıl mı şöyle:
unuttum deyince okulun mail adresine ileti gönderiyor hemen ama mailiniz dolmuş ise okuyamazsınız o yüzden mail kutunuzu boşaltmanız gerekiyor.Eğer mailleri silemiyorsanız klasör seçeneklerinden çöp kutusunu kullanma seçeneğini işaretleyerek mailleri silerbilirsiniz.Gelen bağlantıdan yeni şifre hemen üretiliyor

btnotlari' Alıntı:
Hocam E postasına msj gonderıyor ıkı kere deneyın ılk denemede gelmemıs olabılır kurumkodu@meb.k12.tr adresıne gelmesı gerek yanı yenı alan adını alırken emaılınız neyse o adrese gelır
@btnotları hocam size bir soru sorabilir miyim? başlık açtım ama daha henüz cevap gelmedi
şimdi siteyi oluşturayım dedim meb web yönetim sitesine giriş yaptım tehditkar bir yazı çıktı yaptığınız işlem kayıt altına alınmıştır saat ve tarih

Panellere ulaşıyorum fakat yayınla galeri gibi üst menü panel yönetiminde yer almıyor. Yardım linklerine ulaşılamıyor. Acaba herkeste yaşanan genel bir sorun mu? Yoksa sadece okulum hesabında yaşanan fevri-lokal bir sorun mu?

seraser' Alıntı:
Panellere ulaşıyorum fakat yayınla galeri gibi üst menü panel yönetiminde yer almıyor. Yardım linklerine ulaşılamıyor. Acaba herkeste yaşanan genel bir sorun mu? Yoksa sadece okulum hesabında yaşanan fevri-lokal bir sorun mu?

yardımmm

umus1979' Alıntı:
bende de şifreyi eskikurumkodu@meb.k12.tr ye gönderiyor..
oraya erişemiyorum..
yeni adresi nasıl nereden tanımlarım acaba

Arkadaşlar eski maile bende ulaşamyorum. Fakat şöyle bi durumda var okul ilkokul ve ortaokul olarak ayrıldı kurum kodları da değişti. Eski alan kullanılmaz herhalde. Yeni alan bağlantısından kurum kodu ve mail şifresi ile girmeyi denedim olmadı. ilçeyi aradım bideneyin tekrar dedi. Yönetim paneli şifresini nasıl edineceğiz? ilkokul ve ortaokul için iki ayrı site olacak değil mi?

2 ayrı site mi olacak ortaokul ve ilkokul diye nasıl olacak? bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardım...

BBNET
Geri