palio araba

Kodla Büyü

müdüryardımcısı

Site Gezgini
arkadaşlar bana bir palio araba lazım bu araba hakkında bir bilginiz varmı varsa paylaşırsanız sevinirim.özellikle hangi modeli almam lazım araba herhangi bir sıkıntı çıkarıyormu teşekkürler

Kod:
bende bi ara bu araca merak salmıştım özellikle 1.6 16valf 103hp olan palio deli gibi gidiyor her nekadar virajlarda çok güven vermesede gerçekden çok seri bir araba.. palioların 1.4 litre 8valf olanları tek nokta enjeksiyonludur bu motor 71hp güç ve 110nm tork üretiyor, 1.6 16valf çok nokta enjeksiyon ise 103hp güç ve 143nm tork üretiyor.. 

ben sana 1.6 motoru tavsiye ederim çünkü benim arkadaşımın babasında siena var aynı motor araç 100.000 küsürde halen daha baskı balata değişmedi fiatın en sağlam serisi bana göre siena ve palio serisi ben bu araçla 3.viteste 120km yi gördüm ve bu araçla 190km rahat yaptım motoru üst devire çıkınca sesi çok sportifleşiyor deviri seven bir motor ama yakıyor onu sana söyleyim.. 

1.4 palio az yakar diye sakın alma çünkü bunu biz kıyasladık ve sadece şehir içinde fark ediyor yakıtı hatta arabam.com testinde 1.4 palio 8.6lt 1.6 palio ise 8.9 litre yakıyor, tabi küçük hacimin şehir içinde avantajı var ama uzun yolda yokuşlu yollarda 1.4 motor hem aynı yakacak hemde performans olarak canınızı sıkacak.. 

1.6 tavisyemden sonra size en büyük tavisyem mutlaka full palio alın vede güvenliği ilk başta tutun abs, çift hava yastıklı bir palio tercih edin vede bu donanımda aliminyum jant ve klimada var bir palio 10.000ytl civarı bulma imkanınız var klima özellikle alın çünkü palio ve sienanın klimasız olanları para etmiyor bir sürü galeride sienayı satmaya götürdümüz zaman hep klima aradılar..

Alıntıdır.

1.6 alın klima lpg ve de 4 yetişkin ile en keyifli kullanımı 1.6 veriyor. 1.4ler bu durumda çok zayıf kalıyor

düşünen için

renault clio hb, 2005 model 60.000 km temiz benzinli araç var. İlgilenenler mesaj atabilir..

Bence de 1.6 ve klima, (zaten klimasız anlamsız olur)
1.4'lere yük binince veya uzun yolda fazla yakıyor ve çekmiyor,

Bende 1.6 var.Full.Abs klima hidrolik direksiyon.1.6 olmazsa klima açılınca sıkıntı yaşarsınız.

BBNET
Geri