Ozio resim galerisi sorunu?

Kodla Büyü

DotCom

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Merhaba ,

Localde joomla 1.5.15 sürümü kurdum üzerine com_oziogallery2.5.zip galerisini kurdum , sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Aynı işlemleri sunucudaki siteye uyguladım ama fotoğraf galerisi boş geliyor herhangi bir hata da vermiyorç

Sunucudaki siteyi locale çekip çalıştırdığım zaman hiç bir sorun vermeden çalışıyor. Ne önerirsiniz? Gözden kaçırdığım bir nokta var sanırım.

resimleri attığınız klasör ismini yanlış giriyorsunuzdur büyük ihtimalle.
localde yazdığınız gibi olsun, çünkü sadece resimleri koyduğunuz klasör ismini yazman yeterli olacaktır. tam yol vermene gerek yok

fotoğraflarım /www/images/oziogallery2 klasöründe yer alıyor

yol olarak

/www/images/oziogallery2

images/oziogallery2

/oziogallery2

gibi varyasyonlar denememe rağmen sonuç alamadım?

Joomla sistemi için fotoğraf galerisi bileşeni : ozio fotoğraf galerisi görsellik bakımından büyük özelliklere sahip. 3d efektli , flash albüm gibi pek çok galeri özelliğini bir kaç tıklama ile kullanmaya imkan sağlıyor.

Detaylı bilgi için : http://extensions.joomla.org/extensions ... llery/4883

ozio fotoğraf galerisinin 2.5 versiyonunu ekte gönderiyorum , joomla kullanan arkadaşlar bir göz atıp , çalıştırmayı denerlerse çok sevineceğim.

Yaklaşık 1 haftadır işin içinden çıkamadım.

Ekli dosyalar

DotCom' Alıntı:
Merhaba ,

Localde joomla 1.5.15 sürümü kurdum üzerine com_oziogallery2.5.zip galerisini kurdum , sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Aynı işlemleri sunucudaki siteye uyguladım ama fotoğraf galerisi boş geliyor herhangi bir hata da vermiyorç

Sunucudaki siteyi locale çekip çalıştırdığım zaman hiç bir sorun vermeden çalışıyor. Ne önerirsiniz? Gözden kaçırdığım bir nokta var sanırım.
konu biraz eski ama bende şu anda aynı sıkıntıyı çekiyorum.var mı kullanan arkadaşlar bir çözüm önerisi...

ozio galeriyi başarılı bir şekilde çalıştıramadığım için o dönemde bu eklentiyi kullanmaktan vazgeçmiştim. Başka resim galerien bakabilirsiniz poacha resim galerisini önerebilirim.

BBNET
Geri