OYAK & RENAULT 2012... (acildir)

Kodla Büyü

EynelMefer

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
ilgili arkadaşlar varsa düzenledim ek i incelesinler, ort 40bin liraya hangisini alırdınız, çok acil lütfen...

aklımda olan araç 101. sıradaki araç...

benzinli araca serviste, alımda yani, tüp taktırırsak garanti ölüyor mu, servis bakımı yapılıyor mu sonrası için, (bulunduğum il, eksi araç tüplü diye 60 bin bakımını yapamayacaklarını söylemişlerdi, genel bir kural mı?)
çok teşekkürler şimdiden...

Ekli dosyalar

sıfır araç alıyorsan benden tavsiye ne kadar dolu olursa o kadar iyidir. çünkü haa deyince değiştiremezsin. o yüzden 5.000 fazla ver ama dolusu olsun

Hocam bence dizelin fazla bir artısı kalmadı artık motorin 4 lira oldu. Eksisi ise soğuk havalarda çalışmaz zorlanır hatta yaya kalırsın. kendimden biliyorum.

sinan36' Alıntı:
Hocam bence dizelin fazla bir artısı kalmadı artık motorin 4 lira oldu. Eksisi ise soğuk havalarda çalışmaz zorlanır hatta yaya kalırsın. kendimden biliyorum.
hocam yeni nesil dizeller mi soğukta çalışmıyoo

sinan36' Alıntı:

senin araç eskiymiş sanırım hocam. dizel 4 lira tamam da benzinli 8-10 lt yakar dizel 5 litre yakar. bende kullandım dizeli çok menundum. torku filan benzinliden daha iyiydi.

nedemek ki bi önemi kalmadı
benzinli araçla 40 kruş yakacağına dizel ile 25 kuruş yakarsın arada 15 kuruş fark var bu da demek %40 civarı kar depoda
hee fazla gezen biri değilsen benzinli iyi dir.

turhank' Alıntı:
oyak farkı yok gibi normal satış rakamlarıda aynı

normal satışı yok ki şuan, serviste bilmiyor yani yeni fiyatları, tahmin ise söyledikleriniz olabilir evet, hayırlısı olsun :)

bence fiyatlar iyi yeni gelecek makyajlı kasalar ve ek donanımlar ile fluence 1.5dci 110bg icon navigasyonlu sistemle 52.300tl. şuanki fluence privilege 57.000liste fiyatı pazarlıkla 54bine düştüğünü düşünsek ledli,yeni imajlı kasa,elektrikli el freni,digital ekran ve r-link medya+navigasyon gibi ekstralarla 52.300 iyi gibi. asıl güzel olan bu kampanyada %0 faiz olayı.

mrtslk' Alıntı:
bence fiyatlar iyi yeni gelecek makyajlı kasalar ve ek donanımlar ile fluence 1.5dci 110bg icon navigasyonlu sistemle 52.300tl. şuanki fluence privilege 57.000liste fiyatı pazarlıkla 54bine düştüğünü düşünsek ledli,yeni imajlı kasa,elektrikli el freni,digital ekran ve r-link medya+navigasyon gibi ekstralarla 52.300 iyi gibi. asıl güzel olan bu kampanyada %0 faiz olayı.

hocam fluence ile megane arasında çok gittim geldim, 102. de karar kıldık ve aldık...imkanı olan için evet güzel kampanya bence faizsiz...

hocam biraz bilgi verirmisiniz nasıl aldınız kredi kullandınızmı kimin üzerine askermi daha sonra üstünüzemi geçiriyorsunuz nasıl işliyor düzen...

eniştem aldı kendi üzerine, araç bende olacak, krediyi ben ödeyecem, 16 bin 12 aylık kredi, toplamda 39.300 e geliyor, paket ekletmedik, devir kredi bittiğinde olur, maise gitti aracı gördü rengi falan seçti, prosedür işleri sonra arayacaklar hesap no vereceklermiş oraya para yatıracaz, şubat yada martta da teslim edilecek araç, öyle işte...

ister benzin ister dizel hocam baz araba alma bence. Segmenti küçült ama full araba al.

1-2 sene sonra o boş model gerçekten gözüne batmaya başlar bence.

Ne model alırsan al hayırlı olsun şimdiden

saygılar

designbote' Alıntı:
hocam gönderdiğiniz listede fiyat 43150 yazıyor toplamda nasıl 39300 e geldi?

hocam 109. satır 102 nolu araç...

hocam ne kadar kredi çekerseniz liste excel de var onu belirliyorsunuz,örnek 20 bin
araçta 50 bin olsun
sonra araç teslimatta ödenecek miktar var araç fiyatının yanında onuda araç alırken ödüyorsun o da 10 bin olsun
geriye kalıyor 20 bin , onunda bu ay içinde ödüyorsun peşinat olarak...öyle işte...

evet baz almamaya çalıştım ama en üst sınıfta alamadım orta sınıf aldım hocam, ekipmanlarda var içerikler..

Hocam CVT şanzımanı netten bi araştırıp öyle girseydin.yorumlardan bu şanzımanın iyi olmadığı söyleniyor.

Bizi geçen sene Oyaktan clio aldık. Dizel,full aksesuar. Faizsiz kredi imkanı vardı, bu ay kredimiz bitiyor. Biz arabamızdan da ödeme koşullarından da çok memnun kaldık. Clio dizeli tavsiye ederim.

BBNET
Geri