Otomobil tavsiyeniz?

Kodla Büyü
parayı ona veregine TOYOTA 2008 - 2009 corolla al derim ... Büyük dersen ai bir Auris bin hocam Fabia ya o para verilmez.. 1.2 ile klimayı bile açamazsın..

teşekkürler hocam..
2. elinde bir sürü sıkıntısı var.
bayan için düşünüyoruz ondan sıfır ve küçük motor tercih ettik..
skodası olan arkadaşlar daha çok yoruma katılırsa sevinirim.
teşekürler

fabia alabilirsin hocam gayet güzel beyaz tercih ederim gönül rahatlığı ile binebilirsiniz
bende 2008 var memnunum

Tercihinize müdale etmek istemem ama bildiğim kadarı ile şehir içi kullanacaksanız 1.2 motor iyide uzun yolda daha çok yakar diye biliyorum.Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltirse sevinirim.

hocam fabia iyidir.ancak donanımlar önemli.araçta ne var ne yok ona bakmak lazım.yoksa o fiyatlara benzer birçok alternatif var...

Sayın hocam,

Bende 2011 Fabia Ambiante Dinamik 1.4 - Şeker Beyazı - 85 bg'lik mevcut. ÇOK ÇOK ÇOK memnunum. Konforuyla, yol tutuşuyla, sürüş keyfiyle vw polodan daha iyi diyebilirim. Zaten teknolojisi Alman-VW.

Ben benzinde kullanıyorum. Emsallerine göre yakıt tüketimi çok iyi. Tabi LPG ile kat kat düşüyor. Ben kıyıp da taktıramıyorum fabişime...

Ancak 1.2 için iyi diyen de var kötü diyen de. Size Skoda hastalarının sitesine yönlendiriyorum: http://www.skodam.com/

Hayırlı olsun.

tecrübesizsen 2. el araç al ve fazla masrafa girme, ilk arabamı sıfır almıştım daha 2. ayda tamponu patlatınca baya bir üzülmüştüm ki tamamen benim hatamdı.

muallimtamer' Alıntı:
parayı ona veregine TOYOTA 2008 - 2009 corolla al derim ... Büyük dersen ai bir Auris bin hocam Fabia ya o para verilmez.. 1.2 ile klimayı bile açamazsın..
aurisin içi corolladan daha geniş. corollanın bagajı büyük sadece. auris tavsiye ederim.

SIFIR ford focus al hocam sonra temiz kullan iyi bak ona 2 yıl sonra bana sat ben de temiz temiz alayım bineyimm :mrgreen:

teşekkürler arkadaşlar..
arabayı aldımm..(çarşamba teslim alacam skoda fabia 1.2 12 volt 70 beyg.)
haydi hayırlısı..

acizane tavsiyem, kimsenin dediğine pek kulak asmayın. araçlarla ilgili yorumların çoğu bir kere bile kullanmadıkları araçları kötüleme üzerine kuruludur.

fabia alınır mı? bu soruya benim cevabım bilemem olur. çünkü hiç fabia kullanmadım. "eniştemin bir tanıdığında vardı" cümlelerine aldanırsanız hiç memnun kalmayacağınız bir seçim yapabilirsiniz.

ekleme: şimdi aracı satın aldığınızı gördüm. Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah...

Hayırlı olsun hocam. Ben de düşünüyorum bu ara inşallah hayırlısıyla sıkıntısız birşey alabilirim ben de...

BBNET
Geri