Otomobil tavsiye yardım

Kodla Büyü

kondansatör

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlarım bikaç ay içinde 18-20 bin arası bir araba alıcam Allah nasip ederse
Ancak şöyle bi sıkıntım varki arabanın a sından anlamıyorum,çevremde bakıcak insanlar var ancak bir marka model falan soylemem lazım
İstediğim özellikler şöyle
Ototmatik vites
Yakıtı onemli yolum uzun hergün(Dizel ,lpg ,benzin buna da karar veremedim)
Vergisi ,kaskosu çok masraflı olmasa iyi olur
Düşük motor az yakarmış :) ama bu sıkıntı olur mu
ayrıca lpg tehlikeli olur mu
ve acemiyim :roll:

Deneyimli arkadaşlar bana öneride bulunursa çok makbule geçer.Şimdiden teşekkür ederim :)

otomatik kullanacaksanız Mitsubishi colt olabilir hocam. seat ibiza olabilir. B sınıfı araç alırsanız aile genişleyene kadar sizi idare eder. Tanıdıktan ya da size kazık atmayacağını bildiğiniz birisinden alınabilir. 18-20 arasına 1 yıl öncesine kadar mantıklı araçlar bulunuyordu. bu sıralar fiyatlar abartı şekilde yükseldi. bu yüzden 22-24 arasına çıkabilirseniz kafanızı ağrıtmaycak temiz araçlar denk gelebilir. Hemen acil almanız gerekmiyorsa, önce ne türde araç istediğinize karar verin sonra paranıza göre düşünürsünüz.

bence araç temiz olsun da markası çok önemli değil sizi yormayacak temiz bir araç bulmaya çalışın b sınıfı

Hocam güvendiğin bir yakınından yardım almanı tavsiye ederim.Ayrıca 18-20 binlik bi aracı kasko yaptırmak pek mantıklı değil.Piyasa sıkıntılı,Allah yardımcınız olsun.

erdcannet' Alıntı:
otomatik kullanacaksanız Mitsubishi colt olabilir hocam. seat ibiza olabilir. B sınıfı araç alırsanız aile genişleyene kadar sizi idare eder. Tanıdıktan ya da size kazık atmayacağını bildiğiniz birisinden alınabilir. 18-20 arasına 1 yıl öncesine kadar mantıklı araçlar bulunuyordu. bu sıralar fiyatlar abartı şekilde yükseldi. bu yüzden 22-24 arasına çıkabilirseniz kafanızı ağrıtmaycak temiz araçlar denk gelebilir. Hemen acil almanız gerekmiyorsa, önce ne türde araç istediğinize karar verin sonra paranıza göre düşünürsünüz.
KATILIYORUM ARABA ALMAK ÇOK ZORLAŞTI TEMİZ TOROS 15 BİN:)

şu sıralar ikinci el araba almak mantıklı değil.. Millet uçmuş.. 12-13 binlik arabaya adam 16-7 bin istiyor. Sanki Mspaintte tasarlanmış gibi duran Albea gibi bir arabaya bile 20 bin üstü para verileceğini Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. :?

hocam markaya çok bakma ne kadar yüksek model alabilirsen o kadar iyi olur. ve biraz daha paraya kıyman lazım. Piyasalar arttı bunu kabullenmek gerekir artık bundan sonra da düşmez. dizellere de gücün yetmeyeceği için güvendiğin birinden temiz lpg li araç bulmaya çalış. Yüksek modelli Hyundai getz, Accent; Peugeot 206, 207. Renault Cliolara bak derim. Ayrıca ne kadar güvendiğin biri olsa da aracın expertiz raporunu da al elinde dursun.

2. el araba fiyatları bu aralar baya yüksek. ayrıca o fiyata düzgün bir şey alabileceğini pek sanmıyorum. kısmet olursa bende almayı düşünüyorum, uzun zamandır da internetten bakıyorum. 27 - 30 arası bir şey düşünüyorum ama bulamadım daha

diziel + otomatik 18 -22 bine kadar mümkün değil bulmazsınız..Bence BENZİNLE temiz bi araç alın;toyota corolla tam otomatik - honda civic tam otomatik ve buna LPG takıtırın derim.. fiyatta 22-23 bini gözden çıkarmanız gerek..bi ihtimal mitsubihi lancer - opel astra tam otomatik- yada fiat albea speedgear larda olabilir

bu arada 2. eli galerici esnafı y yükseltiyor;36 bine 15 gün önce sattığım aracı 41 bine ilana koymuş alan şahıs;ben galericiye sattığımı noterde anladım iş işten geçmişti..gözünüzü seveyim uzak durun şu galerici esnafından doğrudan SAHİBİNDEN alın.. :verymad:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 267/detay/

araç yukarıda ilanda Sivas tarafında olanlar varsa uyarın etrafınızdakileri..bu arada ilanda sol ÇAmurluğun değişik olduğunu yazmamış oysa 2 kere ekspertiz yaptı çok iyi biliyor aracın durumunu..ön tampona boyalı...artı lastikelr bitik + muayne haziranda doluyor...tavanda sarkma var...motor ısınınca rölanti de gezinme var...bunları bilerek aldı..ama 5 bin üzerine koyacağını hayal bile etmezdim..şok oldum.

İlk arabamla 30 yaşında tanıştım ki füme rengi kurbağa göz manuel vites fiesta idi. Sağında solunda tamponlarda sürtmeler vardı,bende ufak tefek bir kaç yerini park ederken sürttüm, ev almak için satmak zorunda kaldım. Yaklaşık bir ay önce 2005 Model Otomatik Mistubishi Colt satın aldım benden önceki sahibi lpg taktırmış sağ olsun. Gayet memnunum ilk arabamla kıyaslayınca colt kullanımı daha kolay,yakıt tasarrufu daha iyi tavsiye ederim. B sınıf otomatik fiyatı uygun araç arıyorsan çok fazla tercih şansın yok aslında.

BBNET
Geri