Otomobil için perendev motoru-muammer yıldız

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gringo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

gringo

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
999
Uluslararası lisansı alınmış ve buluş olarak tanınmış perendev tabanlı motor.
18 yıl benzin yakıt yok.Başka bişeye gerek yok.Arabanıza taktırtın.Gez dünyayı istersen teknene tak dolaşın.
http://www.youtube.com/watch?v=W3JQMRkslVo

images

anahtar kelimeler
muammer yıldız
perendev motor
Expo Innovation Turkiye 2013

http://www.youtube.com/watch?v=uKCEceWs-Gc

Burada motorun içi ve detayları bir üniversitede tplantıda tanıtılıyor.
http://www.youtube.com/watch?v=epLOEaoPMFU
 
Dikkat ediyorsanız, Devri daim makinası yapıldı.
SONSUZ ENERJİ KAYNAĞI
Fizik kitapları baştan yazılacak artık.
Onlarca video var you tube da.(Gazeteci ile evde röportajlar teknik toplantılar.)
Rüzgar - radyoaktivite - dünyanın manyetik kutupları - fosil yada nükleer yakıt biten yada çoğalan madde giren enerji vs. yok.
Sadece enerji çıktısı var.
Ortada görünen şey ise neodyum mıknatısların dizilimi.
HER ŞEY AÇIK VE ORTADA
 
Be sefer öyle Değil hocam.Keşke öyle olsa .
Geçen yıldan bu yana takip ediyorum.Erke acemi işi bir video çekimi idi bu defa iş ciddi .Makinayı başka yapanlarda var ama en iyi dizilimi bizim emniyet amiri emeklisi muammer yıldız yapmış.,
Yotube da aratın onlarca video var.
Haaa yabancılar falan kiralık oyuncu o zaman dediğiniz olur.(Gerçi halen bizim Türklere güvenmiyorum ama) hele sonsuz enerji sözkonusu olunca.
85f261ef-9ba6-e311-a7bb-14feb5cc13c9.jpg
 
Adam termodinamik terk herhalde. Bir enerji girdisi yoksa istediğin kadar uğraş. Havanda su döversin. Enerji nereden geliyor? BİTEN YADA FORM DEĞİŞTİREN BİR ŞEY OLMAK ZORUNDA. Termodinamik kanunları adı üstünde kanundur, hipotez yada teorem değildir.
 
evet bide kumdan taştan vs den altın yapmaya çalışan simyacılar vardı... :lol:
 
xtasy' Alıntı:
Adam termodinamik terk herhalde. Bir enerji girdisi yoksa istediğin kadar uğraş. Havanda su döversin. Enerji nereden geliyor? BİTEN YADA FORM DEĞİŞTİREN BİR ŞEY OLMAK ZORUNDA. Termodinamik kanunları adı üstünde kanundur, hipotez yada teorem değildir.
Buluşu yapan Muammer yıldız....Emekli emniyet amiridir.
Belki mesleki teknik lise mezunudur bilemem ama bu buluşu polis olamadan önce tasarlamış yıllar sonra emekli olunca geçmiş hobby sine geri dönmüştür.Bende bunları youtube de araştırarak öğrendim.
Genel olarak;
Hiçbirşey yoktan var olmaz, varolan birşey de yok olmaz. prensibine inanırım.enerjinin de yoktan varolmayacağını iyi bilirim.
Ama; videoları izlemediğiniz gibi youtube de araştırma yapmadığı ortada.
Dünyada hiçbir tescil kurumu, bir şarlatana uluslararası telif vermez, vede hiçbir teknik üniversite sizi konferansa, sunuma çağırmaz.Aklımı bu karıştırıyor.
 
Enerji yoktan var olmuyor anladığım kadarı ile, Mıknatısların çekim gücünü kullanarak hareket enerjisine (vs) dönüşüyor.

Bana çok garip gelmedi ama Muammer YILDIZ isimli vatandaşımızla gurur duydum.

En basitinden masanın üstüne iğneleri koyar altından mıknatısla hareket ettirirdik küçükken.

Selamlar
 
Ayrıca başlığı paylaşan arkadaşa teşekkürler

Alıntı :
Bu fikri ilk duyanların aklına termodinamiğin 1. kanunu olan “enerjinin korunumu” prensibi gelecektir. Bu prensibe göre enerji yoktan var edilemez veya varken yok edilemez, sadece şekil değiştirir. Manyetik motordaki durum ise bu kanuna karşı değildir. Bu durum mıknatıslarda mevcut bulunan potansiyel itme-çekme kuvvetinin kinetik enerjiye çevrilmesiyle ilgilidir. Benzer şekilde dünya var olduğu sürece devam edecek yer çekimi kuvveti de kinetik enerji çevrimine katılmak zorundadır. Nasıl içten yanmalı motorlarda pistonlara etkiyen yerçekimi kuvveti çevrimde denkleme ilave ediliyorsa, manyetik motorda da göz ardı edilemez.

Kısaca özetlersek, sürekli yerçekimine karşı koyan bir manyetik itme kuvveti ve yerçekimi koalisyonuyla sonsuz bir enerji dönüşümü oluşturmak bence sadece teoride değil pratikte de mümkün olabilir. Çünkü elimizde sürtünme kuvvetlerini rahatlıkla yok edebilecek bir döngü var. İdeal bir çevrimde mükemmel olacaktır elbette fakat sistem %50 verimle bile çalışsa devrim niteliğinde olur diye düşünüyorum.

Muammer Yıldız isimli Türk mucidimizin yaptığı motor da yukarıda bahsettiğim prensiple çalışmaktadır. Kendisi buluşunu ilk olarak Türk Patent Enstitüsü’ne onaylattı, daha sonra bir Türk sponsor aracılığıyla Alman TÜV’den ulusal yararlılık belgesini ve son olarak 2009 Aralık ayında WIPO’dan dünya patentini aldı.

Kaynak
 
BBNET
Geri
Üst