Otomobil den anlayanlar hocalarım bu arabalar alınırmı.?

Kodla Büyü

twetyynet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar kısıtlı bütçeyle ( 12-14 bin TL arası) İLK OTOMOBİLimi almak istiyorum. Sedan tüplü klimalı olacak. Hangi araçları tavsiye edersiniz. Benim aklımda 2000 ve üstü renault clio var sizce nasıldır.
Ayrıca Çanakkale de aracını satan arkadaş varsa da görüşebiliriz.

Re: bu araç nasıl..?

hocam ben de seninle aynı durumdayım.. bence clio, kia'ya göre daha iyi.. onun da nedeni maalesef ülkemizde bu kia gibi bazı markaların hala kabul görmemiş olmaması.. Oysa yeni modelleri çok güzel.. Ama dediğim gibi alırsam ben de Clio, Megane tarzı 12-15 arası birşeyler düşünüyorum..

dengem' Alıntı:
hocam ben de seninle aynı durumdayım.. bence clio, kia'ya göre daha iyi.. onun da nedeni maalesef ülkemizde bu kia gibi bazı markaların hala kabul görmemiş olmaması.. Oysa yeni modelleri çok güzel.. Ama dediğim gibi alırsam ben de Clio, Megane tarzı 12-15 arası birşeyler düşünüyorum..
ilk linkteki clio ya baktım ama içi biraz dar gibi geldi.

az daha biriktirinde hocam sağlam tutulan bir araba alın
km si düşük

bu araçları alacaksınız sanayici ile kanka olacaksınız.
ve satacağınız vakitte müşteri gözleyeceksiniz

22-23 bin liraya opel astra 2005 2005 model alabilirsiniz
km si dşük

ozcanikli' Alıntı:
az daha biriktirinde hocam sağlam tutulan bir araba alın
km si düşük

bu araçları alacaksınız sanayici ile kanka olacaksınız.
ve satacağınız vakitte müşteri gözleyeceksiniz

22-23 bin liraya opel astra 2005 2005 model alabilirsiniz
km si dşük

yorumlar için çok teşekkürler hocam söylediklerinizde haklısınız fakat ben araba işini yaz tatilinde halledeyim diye uğraşıyorum malum ilk araba olacak 1 - 2 sene işimi görse bana yeter acemiliği atana kadar

dengem' Alıntı:
bende sizin kriterlerde araç arıyorum. Malatyada olmak şartıyla. ilk arabam olacak

o paralara alayım çok sorun çıkarmayan, çıkarsada parçası (ayrıca ilk otomobilim olacak demişsiniz eğer acemilkte varsa biraz ufak tefek tıklamalar olabilir)ucuz olan, çok yakmayan, satarkende çok zarar etmeden hızlı bir şekilde elden çıkarayım diyebileceğimiz araç clio symboldur. üstteki kriterlere ek olarak içi geniş olsun, yalıtımı konforu güzel olsun, güvenlik daha iyi olsun diyorsanız en az 8-10bin daha koymanız gerekecek sayın hocam

erhnhtms' Alıntı:
o paralara alayım çok sorun çıkarmayan, çıkarsada parçası (ayrıca ilk otomobilim olacak demişsiniz eğer acemilkte varsa biraz ufak tefek tıklamalar olabilir)ucuz olan, çok yakmayan, satarkende çok zarar etmeden hızlı bir şekilde elden çıkarayım diyebileceğimiz araç clio symboldur. üstteki kriterlere ek olarak içi geniş olsun, yalıtımı konforu güzel olsun, güvenlik daha iyi olsun diyorsanız en az 8-10bin daha koymanız gerekecek sayın hocam
evet hocam acemilik var. ufak tefek tıklamalar kaçınılmaz zaten. dediğiniz gibi bende clio düşünüyorum fakat bir sürü seçeneği var
rn
rna
dynamıque
Authentique vb gibi hangisini tercih etmeliyim.

BBNET
Geri