OTOMOBİLİNİZE YAPTIĞINIZ EXTRA ÖZELLİKLER NELERDİR?

Kodla Büyü

beslenmeciler

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar. Hemen Hemen Forumda aracı olmayan arkadaşımız yok gibidir. Bizler bilgisayar, bilişimci, Elektronikçi tarzda insanlarız. Araçlarımızın standard donanımında olmayıpta kendi tasarladığımız extra özellik v.s. varsa bu başlık altında veya Amatör çalışmalar adı altında paylaşabiliriz. Tüm arkadaşların Katkılarını bekliyoruz. Ben kendi aracım için yapmış olduğum bluetooth özelliğini resimleri ile en kısa sürede sizlerle paylaşacağım...

güzel başlık ama konunuz biraz sıkıntılı :), daha geniş tutarsak sanırım güzel örnekler görebiliriz, gerçi herkes memur ne kadar modifiye yapar onu da bilmiyorum ama ben maddi imkanlar ölçüsünde yapmak isterim, yapıyorum..
daha önce öyle bir başlık varmı bilmiyorum ama modifiye araçlar olarak değişse daha kapsamlı olur gibi, yoksa kaçımızın bu tür aksamlar yapma imkanı ve bilgisi olabilir ki..
neyse umarım paylaşımlar olur zevkle takip ederim 8)

valla benim lüçük kızlarım olduğu için(2. daha 30 günlük) arabaya koltuk kılıfı yaptırdım:):):):):):)

Ben bi kumanda sistemi yaptım. Basınca kapılar açılıyo, araba etrafında dönüyo, bi de takla atıyo. Otur diyorum oturuyo, kalk diyorum kalkıyo. Benzine koşulladım, zil çalnca egzosttan salyalar akıtıyo nasıl ama :D

Modifiyenin araca zarar verdiği düşüncesindeyim bu sebeple orjinallikten şaşmam. Ama sizlerin neler yaptığını merak ediyorum, bende konunun takipçisiyim. :)

pythagorean' Alıntı:
Ben bi kumanda sistemi yaptım. Basınca kapılar açılıyo, araba etrafında dönüyo, bi de takla atıyo. Otur diyorum oturuyo, kalk diyorum kalkıyo. Benzine koşulladım, zil çalnca egzosttan salyalar akıtıyo nasıl ama :D
Amacım başlığa hakaret etmek değil öyle esprisine yazdım bunu da belirtmek isterim.

Ben de çevreye duyarlı olduğum için LPG taktırdım. :)

kaput filmi, boya ve motor koruma, kapı çıtaları, bagaj havuzu ve paspas aldım. arabayı korumaya aldım anlayacağınız. spoyler taktıracaktım ama hanım ben öyle binmem ona deyince kaldı.

her_dem' Alıntı:
kaput filmi, boya ve motor koruma, kapı çıtaları, bagaj havuzu ve paspas aldım. arabayı korumaya aldım anlayacağınız. spoyler taktıracaktım ama hanım ben öyle binmem ona deyince kaldı.
kardeş boya koruma ile pasta-cila aynı şeymi farklı mı?

Ben araba birşey yaptırmadım ama üzerine ne varsa takılmış bir araba aldım resimlerini paylaşacağım inşallah :)

di-XE0V.jpg

Göz atın arkadaşlar :+1: :D

her_dem' Alıntı:

Hocam bagaj havuzu ve paspası nereden ve ne kadara aldınız? ayrıca nasıl bir paspas aldınız? Ben de Opel Astrama almak istiyorum da.

mtokcan' Alıntı:
her_dem' Alıntı:

Hocam bagaj havuzu ve paspası nereden ve ne kadara aldınız? ayrıca nasıl bir paspas aldınız? Ben de Opel Astrama almak istiyorum da.

benim araç coralla yetkili servisten aldım. havuzlu paspaslar 70-80 lira mı neydi. piyasada benim araca havuzlu paspaslarda 50-60 liraydı. 10-20 lira diye çakma almadım. bagaj havuzunu zorla hediye ettirmiştim alırken. fiyatıda 100 liraydı.

m_esen' Alıntı:
her_dem' Alıntı:
kardeş boya koruma ile pasta-cila aynı şeymi farklı mı?
pasta-cila parlaklık ve ufak çizikleri kapatmak için yapılırken boya koruma biraz daha mantık olarak vernik gibi sanırım. hani vernik sürüncede parlar cila sürüncede ancak vernik hem korur hemde parlatır ya o mantıkla.

BBNET
Geri