branta' Alıntı:isikayhan' Alıntı:branta' Alıntı:Yesil26' Alıntı:Öyle demiyelim şöyle diyelim
Audi yi kaliteli buluyor musunuz?
Luks segmente olduguna gore kaliteli olmasi lazim.. Kullanmadan yorum yapmak yanlis olur.
isikayhan' Alıntı:Audi'nin fiyatını Skoda'ya göre arttıran daha zengin iç donanım ve ekstra bazı özelliklerdir
Hocam hakikaten olay sadece donanimsa durum vahim.. Donanimi doseyen bircok firma var piyasada..
Kaldi ki ben luks segment deyince donanimdan cok daha fazlasini beklerim. Orn: Mercedes
Skoda, Seat a tabi ki kotu arac demiyorum fakat audinin soz konusu araclarla ayni parcalari kullanmasi benim gozumde audiyi luks segmentin bir tik altina dusurmustur..
Audi Q7, Porsche Cayenne ve Volkswagen Touareg'in bir çok parçası ortak
ileride Skoda da benzer araç üretebilir
eğer öyle olursa Porsche de mi lüks olmaktan çıkcacak :?:[/quoote]
Hocam benim kat kat para verdiğim aracın parçaları diğer araç ile aynı olursa yadırgarım, kimse kusura bakmasın.
Olay Sadece Audi'değil maalesef onca elden geçirerek kendini ispatlamış reno motoru kullanan merco'yu da çoğu kişi yadırgıyor..
dorian' Alıntı:uhaha: Yaw çamur çamur çamur... VW Seat Skoda Kalitesini Kullanan Bilir,
Daha bu markaların kapısını açmayan, kullanmayan, bilmeyen yorum yapıyor ya tam komediuhaha:
O öyle değil böyle "Daha başka markaların kapısını açmayan, kullanmayan bilmeyen skoda,seat'ı çok kaliteli sanıyor " olacak
Vw'nin ne olduğu tartışmalı iken daima onun 1 tık altında olan, skoda-seat'ı bu kadar abartmaya gerek yok diye düşünüyorum.
--
Konfora düşkün alamanlar 5 kişilik olarak ürettikleri araca 5. kişinin rahatlıkla oturabileceği, şaft çıkıntısı denen illetin olmadığı adam gibi araç üretsinler önce..
Yada ne bileyim, japonlardan 2 kat daha fazla süre harcayarak ürettikleri araçları daha az sorunlu olsun..
Neyse konuyu dağıtmayalım
DSG mi CVT mi?- Her türlü CVT
sayın hocam sadece şunu söylemek istedim japonların sorunsuzlukları birazda az yenilik yaptıklarından oluyor. gerek motor gerekse şanzımanlarında çok radikal değişiklik yapmıyorlar örnek vermek gerekirse eski nokianın telefonlarını örnek vereceğim 3210,3310,3410,3510 gibi her biri daha farklı daha yeni model ama çok radikal değişiklik yok ama sağlamlığı tescilli. vw ise maşallah 2007 de çıkardığı tsi teknolojisini neredeyse 6 ayda bir yeniliyor mesela şu an yeni kasa golfte,leonda ve octavia da kullandığı 1.4 tsi motorun gerek 122liği gerekse 140lığı eski 122lik(şu an jetta ve passatta var hala) ve140lığından farklı. kimse kimseye kötü iyi diyemez bence sen biraz fazla yaksın performansı biraz düşük olsun ama sorunsuz yada çok daha az sorunlu olsun dersin honda,toyota alırsın kimiside aksini düşünür turbo vw,opel,ford alır. tıpkı imkanı olduğu halde 100 tl lik sağlam sorunsuz basit telefon kullanan yada 2000 tl lik akıllı telefon kullanan insanlar gibi. kimisi garanticidir kimisi teknoloji meraklısı. saygılar