Otomatik Vites Arabam 4.vitese geçmiyor....

Kodla Büyü
kardes benimde otomatik vites.60.000 de bir sanzimanin yagini ve filtresini degismek lazim.benim 2 den 3 e gecerken tekliyor.

Şanzıman yağı değişmesi lazım doğru. Lakin arkadaşın sıkıntısı 3 den 4 3 geçmemesi.Eğer yağ ile ilgili bir sıkıntı olsa tüm vites geçişlerinde sıkıntı yaşanması lazımdı.Bu konudan canı yanan biri olarak konuşuyorum.Servise girersen mali olarak büyük külfeti var bu işin ayrıca bu işten ii anlayan bir ustada da bulmak zor. Şu an için yağı değiştir dene.Yaklaşık 4 4.5 litre yağ gider ortalama.20 lirada işçilik verirsin tahminen 100 120 gibi bir rakama bitirirsin.

hocam sizin aracınızın problemi devir sensörü. bu sensörü değiştirirseniz düzelir. yağ değişimiyle düzelmez.

hocam ihtimal çok fazla, benim arabamda da anlaşılmayan bir sorun vardı, marş motoru dediler, devir sensörü dediler, lpg ayarı dediler, hava filtresi dediler, buji bozuk dediler. tabi herkes iyi niyetle yardım etmeye çalışıyor ama sen git iyi bir ustaya götür. o para cebinden çıkacak hocam :o ama için rahat olacak.

BBNET
Geri