otomatik vites araba

Kodla Büyü
Hocam tam otomatik tüm araçlar tavsiye edilebilir.
Özellikle bazı yarı otomatikler kronikler sorunlarıyla ünlüdür.

Tam otomatik düz emsaline göre yüzde yirmi civarı fazla yakar.
Yarı otomatik düz emsalinden küçük bir farkla daha az yakar.

Genelde Honda Mitsubishi gibi markalar önerilir ama içinize sinen sorunsuz bir araç varsa alınabilir.

frtmr' Alıntı:
Hocam tam otomatik tüm araçlar tavsiye edilebilir.
Özellikle bazı yarı otomatikler kronikler sorunlarıyla ünlüdür.

Tam otomatik düz emsaline göre yüzde yirmi civarı fazla yakar.
Yarı otomatik düz emsalinden küçük bir farkla daha az yakar.

Genelde Honda Mitsubishi gibi markalar önerilir ama içinize sinen sorunsuz bir araç varsa alınabilir.

teşekkür ederim.dahiatsu nasıl peki

Kişisel tecrübem yok ama model sirion sa sorunsuz olduğunu ve az yaktığını biliyorum.
İkinci elde piyasası yavaş olduğu için alırken fiyat avantajınız ve pazarlık şansınız olur ama satarkende aynı sıkıntıyı yaşarsınız.

Honda Mitsubish bu markalardan hangi model olur bayan için
Mitsubishi Colt Honda Jazz

wv lerin otomatik vitesde çok başarılı olduğunu biliyorum.kullana arkadaşlardan goolf, bora gibi araçlarda çok verimli ve vites geçişlerinin kusursuz olduğunu duymuştum...

otomatik vitesde dikkatli olmak lazım masraf çıkarabilir. Güncel kasalarda 6 ve üstü ileri vitesler masrafı düşürüken, eski kasalarda 4 ileri otomatik vitesler vaarki bu da ayın sonunu iple getiritir.

9 aydan beri 2004 model Honda Jazz ES kullanıyorum. Dışarıdan küçük bir araba gibi gözükmesine rağmen, bagajı, iç hacmi, arka diz mesafesi olsun çok iyi. Benzim fiyatları uçtuğu için LPG taktırdım ve çok memnunum. Otomatik için tavsiye edebilirim. LPG'de şehirler arası 8 lt, şehir içinde 10 lt gibi yakıyor.
CVT şanzıman kullanıyor ve vites geçişlerini hiç hissetmiyorsunuz. youtube'da aratırsanız şanzımanın çalışma mantığını ve neden vites geçişinin hissedilmediğini anlayabilirsiniz.

cumhurtorun' Alıntı:
9 aydan beri 2004 model Honda Jazz ES kullanıyorum. Dışarıdan küçük bir araba gibi gözükmesine rağmen, bagajı, iç hacmi, arka diz mesafesi olsun çok iyi. Benzim fiyatları uçtuğu için LPG taktırdım ve çok memnunum. Otomatik için tavsiye edebilirim. LPG'de şehirler arası 8 lt, şehir içinde 10 lt gibi yakıyor.
CVT şanzıman kullanıyor ve vites geçişlerini hiç hissetmiyorsunuz. youtube'da aratırsanız şanzımanın çalışma mantığını ve neden vites geçişinin hissedilmediğini anlayabilirsiniz.
sizin arabadaki aynı cvt şanzımanı focus dizelde kullandılar. Yüksek tork yüzünden sürekli arıza veriyormuş. Bende bir focus kullanıcısıyım ama focus otomatiklere pek bulaşmayın derim. japon araçların otomatikte iyi olduğunu duydum.

otomatik vites ford mondeo kullanıyorum 98 model 120 binde 2.0 motor. sorun yok çok şükür, çok memnunum

Otomatik arabalarda sanzıman çok önemlidir ve en iyi otomatik sanz. olara Honda, toyota ve ww derler.... Bende otomatik alacağım ve byük ihtimal honda olacak..

Jazz diyen arkadaşlar jazzın fiyatının 40dan başladığını unutuyorlar galiba...Csınıfı bir çok aracın fiyatı 38den başlıyor. :-1:

2003-2004 honda civic 3-5 lira fasla ver al derim.. küçük istiyosan ford fiestalara bak otomatiklere.. corsa bizim arkadaş aldı otomatik 2,000 lira masraf yaptı otomatiğe dikkatli ol alırken..

hocam ilk aracın olacaksa otomatik ideal ama o kadar para verme derim ben.ufak tefek demezsen alacaksın Corsa GLS otomatik. 14-16 arası temizini bulursun. marka model hiç fark etmez otomatik sanzımanlar maalesef ki, düz sanzımana göre cabuk yıpranıyor. Tamamen kullanıcıya bağlı. 2 elde ise buna bağlı olarak riski yüksek. Maliyet noktasında ise örneğin suzuki vitara ve RAV4'den örnek vereyim: min 2binden başlıyor problemleri. Bu yapılan km ve kullanıcıya bağlı olarak değişen bir problem olasılığı. Yoksa temizini bulduğunda ise keyfi yüksek otomatik araçların. Benim araç düz vites, hep derler ya özürlü aracı otomatik araç olur mu diye :) fakat büyük rahatlık özellikle büyükşehir trafiğinde.
hayırlısı ile kafana göre bir araç bulursun inş.

saygılar

BBNET
Geri