frtmr' Alıntı:Hocam tam otomatik tüm araçlar tavsiye edilebilir.
Özellikle bazı yarı otomatikler kronikler sorunlarıyla ünlüdür.
Tam otomatik düz emsaline göre yüzde yirmi civarı fazla yakar.
Yarı otomatik düz emsalinden küçük bir farkla daha az yakar.
Genelde Honda Mitsubishi gibi markalar önerilir ama içinize sinen sorunsuz bir araç varsa alınabilir.
Mitsubishi Colt Honda JazzHonda Mitsubish bu markalardan hangi model olur bayan için
opel corsa yı bende çok beğeniyorum.zilal' Alıntı:opel korsa kullanıyorum . şimdilik bir sorun yok.
sizin arabadaki aynı cvt şanzımanı focus dizelde kullandılar. Yüksek tork yüzünden sürekli arıza veriyormuş. Bende bir focus kullanıcısıyım ama focus otomatiklere pek bulaşmayın derim. japon araçların otomatikte iyi olduğunu duydum.cumhurtorun' Alıntı:9 aydan beri 2004 model Honda Jazz ES kullanıyorum. Dışarıdan küçük bir araba gibi gözükmesine rağmen, bagajı, iç hacmi, arka diz mesafesi olsun çok iyi. Benzim fiyatları uçtuğu için LPG taktırdım ve çok memnunum. Otomatik için tavsiye edebilirim. LPG'de şehirler arası 8 lt, şehir içinde 10 lt gibi yakıyor.
CVT şanzıman kullanıyor ve vites geçişlerini hiç hissetmiyorsunuz. youtube'da aratırsanız şanzımanın çalışma mantığını ve neden vites geçişinin hissedilmediğini anlayabilirsiniz.