Otomatik vites araba ariyoruz

Kodla Büyü
Kusura bakmayın mesane yazmışım mesane demek istedim cep telefonunda mesaj yazmak çok zor tamamlıyor kafasına gore
Megane hocam anlaşıldı, edc dışında sıkıntı yok. Birde 1.3 tce motorlarda termostat sıkıntısı kronik olabilir. Alır almaz termostat değişimini ihmal etmeyin. Yoksa fiyat performans olarak iyi seçenek.

Hocam 1.000 milyon a zorlamalısın. Bu fiyata en mantıklı otomatik düşük model de olsa cvt şanzımanlı Honda yada Corolla olur.

2015 öncesi Avrupa otomatik temiz bu fiyata zor bulunur gibi. VW gurubu temiz otomatik bu fiyata bulamazsınız.

2016 i20 kullanıyorum 700-800 e var diye biliyorum. Sıkıntı çıkartmadı şükür ama size büyük araç lazımsa zaten i20 olmaz.

Dikkat edeceğiniz konu da alırken tamamen şansınıza bağlı. Alırsınız o an sıkıntı yoktur ama bir ay, üç ay, beş yıl ya da 100 km sonra sorun çıkartabilir. Ya da sorunsuz çalışır ve hayatın tadını çıkartırsınız.

Motor ve şanzıman kapalı kutu ve ne olacak bilemezsiniz. Bu dediklerim o ana kadar çalışıyor olan sorunsuz araçlar için geçerli.

Bir de motora katkı koymuştur eksper sorun yok der, yağı değiştirirsiniz haydi duman, sarsıntı, vuruntu gırla.

Aldıktan sonra otomatik araçla işiniz bitti. Dikkat edilecek nokta park ederken başlıyor. Aracı durdurdunuz ayak frende vitesi boşa alacaksınız. El frenini çekip ayak frenini bırakacaksınız yük el freni ine binecek. Sonra frene basılı p yani park moduna alacaksınız iş bitti.

Böylece yük şanzımana değil frenler binecek ki şanzıman uzun vadede çalışsın.

1100 seviyesinde cvt şanzımanlı Toyota ve Honda bakın.
Toyota lar 2013 sonrası benzinliler cvt li.
Yada VW Polo olabilir bu fiyata düşük km bulunur.seat larada bakabilirsiniz. Hangi sınıf araba bakıyorsunuz .

honda otomatikte on numara
civic, city, accord, hrv, zrv bunlar alınabilir modelleri.
diğerleride güzelde crv misal aşırı kaba bir araç ve çok pahalı jazz küçük vs.

ilksms
Geri