Benim de olmayan bes hesabına kesinti yapılıyor sonra geri yatırıyorlar ?Merhaba, nisan ayi icin maaşımdan bireysel emeklilik kesintisi yapılmadı. Nedeni ne olabilir? Hesabıma bordromda yazan miktardan fazla miktar yattı.
Ne var ki arkadaşın yorumunda?Kardeşim bende iptal falan yok, 4 yıldır ilk kez olan bir sey. Yorum yapmış olmak için yorum yapmayın.
Ülkecek bir asabilik var üzerimizde afiyet olsunNe var ki arkadaşın yorumunda?
Ne var ki arkadaşın yorumunda?
Oysaki nedenler aynı olabilir, neye tepki vermiş anlamadım merak ediyorsan kendin konu aç demek istedi sanırım?ne diyeceğimize de karışır oldu milletÜlkecek bir asabilik var üzerimizde afiyet olsunTez zamanda biraz rahatlarız inşallah
Oysaki nedenler aynı olabilir, neye tepki vermiş anlamadım merak ediyorsan kendin konu aç demek istedi sanırım?ne diyeceğimize de karışır oldu millet
Merhaba, nisan ayi icin maaşımdan bireysel emeklilik kesintisi yapılmadı. Nedeni ne olabilir? Hesabıma bordromda yazan miktardan fazla miktar yattı.
Aklıma nedense bizim okuldaki bir öğretmen arkadaş geldi. Okul whatsapp duyuru grubunda canı sıkılınca kimse dönüt vermese bile karikatür vb... mesajlar paylaşan, grupta yazılan her mesaja yanıt veren veya emoji ekleyen, özel yazılması gereken mesajları grup üzerinden atan vb... ve genelde mesajları sonuna ?bu emojiden 3 tane ekleyen...Benim de olmayan bes hesabına kesinti yapılıyor sonra geri yatırıyorlar ?
İnşallahÜlkecek bir asabilik var üzerimizde afiyet olsunTez zamanda biraz rahatlarız inşallah
Maaşı yapan müdür yard. kontrol ettirebilirsiniz. Maaş hesabı karışıyor bazen banka aktarımında. Başka arkadaşın maaşı size yatmış da olabilirMerhaba, nisan ayi icin maaşımdan bireysel emeklilik kesintisi yapılmadı. Nedeni ne olabilir? Hesabıma bordromda yazan miktardan fazla miktar yattı.