Otomatik araç arıyorum!

Kodla Büyü

Dev Kitap Arşivi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar, 12-16 bin arası otomatik araç arıyorum. Var mı tavsiyesi olan? Kullanan memnun olan ?
Sizlere bir danışayım dedim.
SAygılar

Hocam bu paraya 98 model otomatik mazda falan alabilirsin.
yada perte cikip yapilan araclar car onlar olur.
yanliz seni cok yiprarir bu arac. Cok masrafa sokar bence..
hatta 12 bin lira istiyorsan ancak otomatik broadway alabilirsin :)

2001-2002 hundai milenyum kasa Accent işini görür otomatiği sağlamdır parçası ucuzdur klimada olanlarından al güzel olur bende aynısı var.
17-18 de boyalı mitsubihshı colt güzel olur

bidene' Alıntı:
Hocam bu paraya 98 model otomatik mazda falan alabilirsin.
yada perte cikip yapilan araclar car onlar olur.
yanliz seni cok yiprarir bu arac. Cok masrafa sokar bence..
hatta 12 bin lira istiyorsan ancak otomatik broadway alabilirsin :)

hocam teşekkürler öncelikle. Broadway bulsam alıcam inan :)

wgolf' Alıntı:
2001-2002 hundai milenyum kasa Accent işini görür otomatiği sağlamdır parçası ucuzdur klimada olanlarından al güzel olur bende aynısı var.
17-18 de boyalı mitsubihshı colt güzel olur

Baktım şimdi hocam. gayet iyi duruyor.

Hocam şu marka demeyeyim ama kendini düşünüyorsan bu fiyatlara pek otomatik bakma derim.

tzcn' Alıntı:
Hocam şu marka demeyeyim ama kendini düşünüyorsan bu fiyatlara pek otomatik bakma derim.

Hocam esasen borç ile araç almak istemediğim için ucuz yollu bişey bakıyodum. Para çok olunca zaten model marka neyse çoğalıyor...
20 bin ile bakıyorum şimdilik. Kısmet artık..

Hocam empati yapmaya çalıştım...
15 bin liraya otomatik bir araç alsam, muhtemelen ya çoook yorulmuş ya da sıkıntıları olan bir araç bulabilirim. Aracı aldıktan sonra kısa sürede ciddi sorunlar çıkartabilir. Elektrik problemleri hadi küçük meblağlarla çözülebilir ama motorla ilgili bir sıkıntı çıkarsa bana ne kadara malolur? 500-600-1000-1500..? Ayrıca her motor arızasında çekici hizmeti almak da zorunlu olabilir. Bu durumda en kısa mesafeye bile 75-150 tl arası bir para talep edecekler.
Bu kadar sıkıntı potansiyeline karşın 5-6 ayda geri ödeyebileceğim kadar borçlansam ve biraz daha sağlıklı araçlara baksam sanırım daha iyi olacaktır. Hem aldığım aracı satarken de bana avantaj sağlayacaktır.
Şahsen böyle düşünüyorum =) Hakkınızda hayırlısı.

giryan' Alıntı:
Hocam empati yapmaya çalıştım...
15 bin liraya otomatik bir araç alsam, muhtemelen ya çoook yorulmuş ya da sıkıntıları olan bir araç bulabilirim. Aracı aldıktan sonra kısa sürede ciddi sorunlar çıkartabilir. Elektrik problemleri hadi küçük meblağlarla çözülebilir ama motorla ilgili bir sıkıntı çıkarsa bana ne kadara malolur? 500-600-1000-1500..? Ayrıca her motor arızasında çekici hizmeti almak da zorunlu olabilir. Bu durumda en kısa mesafeye bile 75-150 tl arası bir para talep edecekler.
Bu kadar sıkıntı potansiyeline karşın 5-6 ayda geri ödeyebileceğim kadar borçlansam ve biraz daha sağlıklı araçlara baksam sanırım daha iyi olacaktır. Hem aldığım aracı satarken de bana avantaj sağlayacaktır.
Şahsen böyle düşünüyorum =) Hakkınızda hayırlısı.

Hocam çok haklısın... Araba şart artık. Biraz daha üstüne koymak daha mantıklı. 25 30 arası hayırlısı ile bakıyorum. Temiz bişey bulursam alıcam kısmetse

Hocam bende çok araştırdım,sonra yeni kasa colt almayı çok istemiştim ama olmadı,
http://www.sahibinden.com/mitsubishi-colt/manuel,yari-otomatik,otomatik?a5_min=2010
güzel araç tavsiye ederim.(Bu arada ben yaklaşık 4 ay kadar arayıp 17.500 2005 model otamatik colt aldım üç ay önce, yaklaşık 2000 liralık masraf yaptım, ufak tefek rutuşlarda lazım(sağ iki kapıda ve tamponda göcükler var ama bu halde kullanıma etkisi yok) velhasıl memnunum kullanımı kolay,seri,güzel bir aracımız oldu)

mb1984' Alıntı:
Hocam bende çok araştırdım,sonra yeni kasa colt almayı çok istemiştim ama olmadı,
http://www.sahibinden.com/mitsubishi-colt/manuel,yari-otomatik,otomatik?a5_min=2010
güzel araç tavsiye ederim.(Bu arada ben yaklaşık 4 ay kadar arayıp 17.500 2005 model otamatik colt aldım üç ay önce, yaklaşık 2000 liralık masraf yaptım, ufak tefek rutuşlarda lazım(sağ iki kapıda ve tamponda göcükler var ama bu halde kullanıma etkisi yok) velhasıl memnunum kullanımı kolay,seri,güzel bir aracımız oldu)

Temiz bulursam bende alıcıyım kısmetse hocam... Kullanan herkesin tavsiyesi bu. Araştırmadayım şuanda :)

BBNET
Geri