Otomatik Şanzıman sorunu yaşayan var mı?

Kodla Büyü

ganime25

Aktif Üye
Arkadaşlar 2001 Opel Astra elegans OTOMATİK VİTES arabamın şanzımanı tamamen dağıldı.Böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşların yardımlarını ve nasıl çözüm buldular acaba
1)Çıkma almak mantıklı mı yani güvenilir olur mu
2)Sıfır almak mantıklı olur mu?
3)Adana da şanzıman işinden anlayan usta varmıdır

bu problem düşük model otomatik vites araçların genel problemidir.

geçmiş olsun. tavsiyem ucuz yollu çıkma şanzuman ile aracı toplayıp kısa sürede elden çıkarmanızdır.

Adana ve özellikle mersinde çıkmacılar bol miktarda mevcut. Tavsiye edebileceğim bir yer yok ancak Adana gibi bir şehirde bu işi yapabilecek çok sayıda usta bulabileceğinize eminim. parçaları internetten bile bulaiblirsiniz. çıkmanın ucuzu ile toplamak en mantıklısı gibi görünüyor. tercih sizin.

Sonra kısa sürede elden çıkar ki başkası yansın.Önemli olan sen yanma...iki teravih kılarsın onuda aradan çıkartırsın.gerçekten yapacak bişey yok.

sibel80' Alıntı:
Sonra kısa sürede elden çıkar ki başkası yansın.Önemli olan sen yanma...iki teravih kılarsın onuda aradan çıkartırsın.gerçekten yapacak bişey yok.
ne alaka?

ya arkadaş ortalık sahtekar kaynıyor diye kızıyoruz sonrada dağılmış arabayı bir an önce elden çıkar diye akıl veriyoruz.size satsa alırmısınız mesela...

ben geçen ay 2001 seat leonu 14500e sattım. araçta otomatik şanzumanla beraber 6000 tl masraf vardı. alan galericiydi. tüm sorunlardan haberdar bir şekilde aldı gitti. uğraşma sat 3000 tl aşağısına...

elden çıkarmak normal ama alan kişiyi bilgilendirmek şartı ile.

nemesis' Alıntı:
ben geçen ay 2011 seat leonu 14500e sattım. araçta şanzumanla beraber 6000 tl masraf vardı. alan galericiydi. tüm sorunlardan haberdar bir şekilde aldı gitti. uğraşma sat 3000 tl aşağısına...
hocam otomatik miydi sizinkisi de

Ben işin içinden çıkamadım Adana 'da araştırdığım kadarıyla bu işten ciddi anlamda anlayan yok bir kaç ustayla görüştüm onlarda ankaraya gönderiyorlarmış en fazla 2000 tl ücret alacağını söyledi çıkmacıların verdiği fiyat 1500 tl benimde dolayısıyla kafam karıştı nasıl çıkabilrim acaba

hocam bu işin merkezi ankaradır.. 2000 tl fiyat verdilerse bence iyi fiyat hocam hiç düşünmeyin

araç hasarlı mıydı? 14500 bedavaya satmıssın.

nemesis' Alıntı:
ben geçen ay 2011 seat leonu 14500e sattım. araçta şanzumanla beraber 6000 tl masraf vardı. alan galericiydi. tüm sorunlardan haberdar bir şekilde aldı gitti. uğraşma sat 3000 tl aşağısına...

BBNET
Geri