OTOMATİK HONDA CİVİC ARIYORUM

Kodla Büyü

ti_esti_to

Site Gezgini
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. 2004 model dizel Polomu nasipse bir kaç güne satmış olurum. 2004 - 2006 arası otomatik Civic bakıyorum. Kendiniz ya da çevrenizde satan varsa haber verirseniz sevinirim.

valla bende arıyorum ..eşim kullanamıyor düz vites..hiç istemediğim halde artık otomatik bi araç şart oldu ne yazık ki.. en iyi seçenekte CİVİC ler ama gelgelelim 2007 ve üstü km si 70 bin civarı civiclerde 35 binin altı yok..

Düşünen varsa;

2010 Elegans, 40.000 km otomatik, boya, kaza değişen, hasar kaydı yoktur.

Araç Bursa'da....

Düşünen olursa pm ile dönüş yapabilir..

babamda 97 model 1.4 otomatik civic vardi ben o yasta saglam olup hata vermeyen sanzumani o arabada gordum km 180 binde idi

asp-php' Alıntı:
Düşünen varsa;

Araç Bursa'da....

aslında çok düşündürücü bi araba ama bütçe el vermez hocam :D ne kadar düşünüyosunuz?

asp-php' Alıntı:
Düşünen varsa;

Araç Bursa'da....

hocam fiyatını rengini merak ettim doğrusu

kaybil' Alıntı:
kily' Alıntı:
otamati auris versek?
ilan var mi hocam

var da aktif değil bi ev kurasına girdik yine çıkmadı :verymad: beklemedeyim şimdilik
araç 2007 mm 130000 de kazasız servis bakımlı 99000 de ilk sahibinden alıp lpg taktırdım oldukça temiz sorunsuz fiyatı doğal olarak piyasası neyse o. ne eksik ne fazla

Arkadaşlar arabamı sattım ama hala bir tane civic bulamadım. Bulduklarım hasarlı oluyor. Araba bulunmaz hint kumaşından hallice :puhaha:

Hocam biz satıyoruz 2006 Honda Civic HB, 135000 km de. BRC marka lpg li.. düşünürseniz pm den mesaj atabilirsiniz.

hocam bende düşünüyorum haziran da borcu bitcek sonra satışa çıkaracam 2012 Honda Civic 1.6 Premium 18.000 lerde km benzinli manuel .ilgilenenler pm den mesaj atabilir

2012 FD6 kasa Premium O.V. Beyaz 40 000 km de BRC LPG Aydın Honda tarafından takıldı. 4 yıl daha garanti devam ediyor...
Hasar boya yok. düşünürsen görüşebiliriz ...

BBNET
Geri