Oto koruma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan McRAM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

McRAM

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Astra Clasic HB aldım. serviste araç için boya koruma,motor koruma ve ses yalıtımı yaptırmak için 500 tl para istendi. internette baktım çoğu gerekmez diyor. yaptıran veya etrafında yaptıranlar varsa görüş alabilir miyim????

hocam boya koruma bazen gerekli olabiliyor ben yaptırmamıştım ama 2008 model aracım şimdi yaptırmayı düşünüyorum yaza doğru

McRAM' Alıntı:
Astra Clasic HB aldım. serviste araç için boya koruma,motor koruma ve ses yalıtımı yaptırmak için 500 tl para istendi. internette baktım çoğu gerekmez diyor. yaptıran veya etrafında yaptıranlar varsa görüş alabilir miyim????

Hocam hepsi lay lay lom. gerek yok bence yaptırma. Git güzel bir yıkmacıya 25 tl iç - dış temizlik yaptır en iyisi :+1:

motor koruma ve ses yalıtımı hikaye bence ama boya koruma yı yaza doğru düşünebilirsin.

Güle güle kazasız belasız kullan

kafkas' Alıntı:
McRAM' Alıntı:

Hocam hepsi lay lay lom. gerek yok bence yaptırma. Git güzel bir yıkmacıya 25 tl iç - dış temizlik yaptır en iyisi :+1:

motor koruma ve ses yalıtımı hikaye bence ama boya koruma yı yaza doğru düşünebilirsin.

Güle güle kazasız belasız kullan

iyidileklerin ve yorumların için teşekkür ederim....kimileri karadenizde boya korumaya da gerek yok diyor. güneşten pek etkilenilmediği için ama aracım siyah....ondan yana şüphelerim var....

hepsini yaptırdım ben aracıma. üstüne kaput filmide taktırdım. aracını karadenizde kullanacaksan ve park edeceğin yere güneşte vurmuyorsa gerekli olmayabilir. ancak aracını açıkta gündüz güneşin altında bırakıyorsan hangi memlekette olursan ol gerekli.

BBNET
Geri