fırtına086
Aktif Üye
bugün 2,930 tl'den aldım gazı, mazotla arasında 1,2 tl kaldı. tüplü arabalarında avantajı kalmadı artık, neden artıyo bu gaz fiyatı?
Buzkırıcı' Alıntı:81 il 1 gunlugune otogaz almama yaparsa iner
EynelMefer' Alıntı:Buzkırıcı' Alıntı:81 il 1 gunlugune otogaz almama yaparsa iner
öyle bir mualefet düşünün ki , sosyal iletişim ile tüm ülkeyi organize ediyor ve kimse 1 günlüğüne almıyor ,nasılda düşer değil mi fiyatlar, organize olmak dünyanın en zor işi, halısaha için bile 14 kişiyi bir araya getiremiyorken milyonları nasıl aynı iş için organize edebilecez, kağıt üzerinde düşündüğümüzde çok güzel bir düşünce, hatta bu sayede yapılamayacak iş, yaptırılamayacak istek yoktur belkide,
geniş düşünceniz keşke olabilse...
EynelMefer' Alıntı:Buzkırıcı' Alıntı:81 il 1 gunlugune otogaz almama yaparsa iner
öyle bir mualefet düşünün ki , sosyal iletişim ile tüm ülkeyi organize ediyor ve kimse 1 günlüğüne almıyor ,nasılda düşer değil mi fiyatlar, organize olmak dünyanın en zor işi, halısaha için bile 14 kişiyi bir araya getiremiyorken milyonları nasıl aynı iş için organize edebilecez, kağıt üzerinde düşündüğümüzde çok güzel bir düşünce, hatta bu sayede yapılamayacak iş, yaptırılamayacak istek yoktur belkide,
geniş düşünceniz keşke olabilse...
patari' Alıntı:bir kaç bin bilgisayarcı Formatörlüğe bir seferliğine HAYIR dedi de işimiz ülke olarak organize olmaya kaldı, benzin 5 e dayanınca herkes tüp'e koştu herhalde o sektörü hareketlendirdiler sonra böyle oluyor, benzine düşüş devam edecek görürsünüz, hocam 2,93 hangi il, daha yeni 2,69 dan aldım.
:alkis:iceberg1983' Alıntı:ne durması hocam durmak yok yola devammmm
balıkesir hocam, gaz 2,93 tl mazot 4,11 tl. hâlâ gaz avantajlı der misiniz?patari' Alıntı:bir kaç bin bilgisayarcı Formatörlüğe bir seferliğine HAYIR dedi de işimiz ülke olarak organize olmaya kaldı, benzin 5 e dayanınca herkes tüp'e koştu herhalde o sektörü hareketlendirdiler sonra böyle oluyor, benzine düşüş devam edecek görürsünüz, hocam 2,93 hangi il, daha yeni 2,69 dan aldım.
iceberg1983' Alıntı:ne durması hocam durmak yok yola devammmm
o.eyuboglu' Alıntı:istanbul için bugün gördüğüm güncel fiyatlar;
opet:2.66
full :2.50
starpet:2.45