oto gaza kim dur diyecek?

Kodla Büyü

fırtına086

Aktif Üye
bugün 2,930 tl'den aldım gazı, mazotla arasında 1,2 tl kaldı. tüplü arabalarında avantajı kalmadı artık, neden artıyo bu gaz fiyatı?

hiç kimse.yüzde 60 70 i vergi.o kadar yiyici ve de 100 binden fazla suriyeli mülteci varken işimiz zor.kışın soğuk geçecek aylarında 4 tl ye dayanır artık

Buzkırıcı' Alıntı:
81 il 1 gunlugune otogaz almama yaparsa iner

öyle bir mualefet düşünün ki , sosyal iletişim ile tüm ülkeyi organize ediyor ve kimse 1 günlüğüne almıyor ,nasılda düşer değil mi fiyatlar, organize olmak dünyanın en zor işi, halısaha için bile 14 kişiyi bir araya getiremiyorken milyonları nasıl aynı iş için organize edebilecez, kağıt üzerinde düşündüğümüzde çok güzel bir düşünce, hatta bu sayede yapılamayacak iş, yaptırılamayacak istek yoktur belkide,
geniş düşünceniz keşke olabilse...

bir kaç bin bilgisayarcı Formatörlüğe bir seferliğine HAYIR dedi de işimiz ülke olarak organize olmaya kaldı, benzin 5 e dayanınca herkes tüp'e koştu herhalde o sektörü hareketlendirdiler sonra böyle oluyor, benzine düşüş devam edecek görürsünüz, hocam 2,93 hangi il, daha yeni 2,69 dan aldım.

EynelMefer' Alıntı:
Buzkırıcı' Alıntı:

öyle bir mualefet düşünün ki , sosyal iletişim ile tüm ülkeyi organize ediyor ve kimse 1 günlüğüne almıyor ,nasılda düşer değil mi fiyatlar, organize olmak dünyanın en zor işi, halısaha için bile 14 kişiyi bir araya getiremiyorken milyonları nasıl aynı iş için organize edebilecez, kağıt üzerinde düşündüğümüzde çok güzel bir düşünce, hatta bu sayede yapılamayacak iş, yaptırılamayacak istek yoktur belkide,

haklısınız hocam , bir sosyal tepki sitesi yapalım bir iki seneye milyonlarca üye toplar , toplu hareket ederek istediklerimizi yaptırırız :idea:

EynelMefer' Alıntı:
Buzkırıcı' Alıntı:

onun için birlik olacak bir toplum ihtiyaç var. Daha 2 zümre birlik olamıyorken nereye yapıyosun onu.

valla ben dur demicem :puhaha: şaka bi yana da bizim burda 2,95 lira benzin 4,63 lira arada 1,6 lira gibi bişey kaldı önceden yarı yarıya idi neredeyse

patari' Alıntı:
bir kaç bin bilgisayarcı Formatörlüğe bir seferliğine HAYIR dedi de işimiz ülke olarak organize olmaya kaldı, benzin 5 e dayanınca herkes tüp'e koştu herhalde o sektörü hareketlendirdiler sonra böyle oluyor, benzine düşüş devam edecek görürsünüz, hocam 2,93 hangi il, daha yeni 2,69 dan aldım.

2-3 gün önce 2,62 den aldım

ankarada ucuzmus ya 2390 milangaz yada güvenalgaz ostimden alıyorum ortalamada 2.500 civarı geçen sene haziran ayında 1900 e falan alıyordum

patari' Alıntı:
balıkesir hocam, gaz 2,93 tl mazot 4,11 tl. hâlâ gaz avantajlı der misiniz?

bizim yakıt almamızda pek birşey ifade etmez tüm ticari kuruluşlarında destek vermesi lazım.(benim 1 ayda aldığım yakıtı adamlar 1 günde alıyor tek araç için) bunun için de bir çoğunun üretimi, satışı ve ya dağıtımı durdurması lazım. yakıtta ne kadar indirim olursa olsun, adamlar her halikarda daha fazla kazanıyor. zararı karşılamayacağı için hiç destek verilmeyecek. sonuç "0" çaresizce izlemek kalıyor bize.

Akaryakıttan alınan vergilerle cari açığını kapatan başka bir ülke var mı acaba merka ediyorum.

Akaryakıttan alınan kazık vergiler etik te; başka okula görevlendirme de alınan yolluk ve yevmiye etik değilmiş :x Devlet alırken etik, biz isterken etik değil...

o.eyuboglu' Alıntı:
istanbul için bugün gördüğüm güncel fiyatlar;
opet:2.66
full :2.50
starpet:2.45

şöyle düzelteyim o zaman, bugün gördüğüm en ucuz fiyatlar yukarıdakiler... PO ve Shellde 2.8 küsürlü fiyatlar yazıyordu. her istasyon kendine göre fiyat belirliyor arkadaşlar, girmeden önce tabelaya bakın mutlaka. ben kişisel olarak taksicilerin çokça yanaştığı istasyonları tercih ediyorum.

yazın basında 1.97 ye aldıgım otogaz malesef 2.80 lere dayandı. Ceylan derisi koltuklarda oturanların bunu düşündüğünü sanmıyorum. Keşke toplu hareket edilsede bir tepki ortaya konsa.

hani bir karikatürde vardı görmüşsünüzdür istasyonda eğilen adam arabayı da mı getirecektik diyor bende aynen o moddayım... günaşırı gidiyorum istasyona havamı alıyorum güzelce birde orada iken evrad ezkar büyüklere sonrada eve geçiyorum sendeleye sendeleye...
Allah sonumuzu hayr etsin... durmak yok dedik yola devam dedik ama artık lezzet almaya başladık...

ya arkadaşlar arabama tüp taktırmayı düşünüyordum. bu zamlardan sonra taktırmasam mı ne dersiniz? lpg hala avantajlı mıdır, benzine göre?

BBNET
Geri