osym lys sonuçlarını açıkladı

Kodla Büyü
Osym reklam alsa, sınav parası almaya ihtiyacı kalmayacak vallaha. Site yoğunluktan ulaşılamıyor ki :) Bundan iyi hit mi var.

Bilgilendirme için teşekkürler.

liseliler siteye fena daldı açılmıyo, kitlendi. Liseli saldırısı ile çöken bir site de biraz daha çapı geniş bi örgütle soruları havada oynatırlar hacı. Bkz. 2010 kpss :D

Her sınav açıklanmasında aynı fotoğrafla karşılaşıyoruz. Yıllardır sınav yapar, sonuç açıklar bi gıdım öteye gidemedi. Bu ülke hakkaten bilişimde zimbabweyle başa baş arkadaş.

pisagorean' Alıntı:
Her sınav açıklanmasında aynı fotoğrafla karşılaşıyoruz. Yıllardır sınav yapar, sonuç açıklar bi gıdım öteye gidemedi. Bu ülke hakkaten bilişimde zimbabweyle başa baş arkadaş.
:alkis:

okul öncesi öğrt. 2. öğretim. zamanında beğenipte yazmadığım bölümü şuanda sınava hiç çalışmadan kazandım hakkımda hayırlısı.

puanlar çok düşmüş. okumakta artık çare olmuyor.Fen Bilgisi öğretmenliğine barajı geçecek adam aranıyor.

bende ilk. mat. kazandım ama boşuna,ikinci öğretimler kalktı.üni ye dilekçe vereceğim bakalım mazaret olarak çalışmamı kabul ederlerse..

Balıkesir İlköğretim Matematik Öğretmenliği Kazandım.Arkadaşımın söylediği gibi 2.öğretimler kalktı.Hocalar ile konuşup devam muafiyeti isteyeceğim.Olmadı seneye tayin isteyeceğim o da olmadı aylıksız izin.O diplomayı kesinlikle alacağım.En azından artık hayatımda 2. bir seçenek var.O yönden rahatım.Keşke demeyeceğim.Keşkeyi yok ettim o yönden mutluyum.

hocalarım kusura bakmayın bu konuda pek bilgim yok..tüm bölümlerde mi 2. öğretimler kalktı?? madem kalktı neden klavuzda 2. öğretim görülüyor?

harçlar kalkmış resmi gazetede yayınlanmış diye duydum ama. 2. öğretimlerin kalktığını duymadım. bence kalkmaz niye kalksınki. normal ve 2. öğretimler aynı dersliği kullanıyor sonucta aniden bir derslik ihtiyacı oluşabilir. resmi bişey varmı arkadaşlar bu haberi buldum

http://www.egitimbilgi.net/2-ogretim-og ... rildi.html

öğretmenlik için denmiş ama fen edebiyat bölümlerinde gene olur ikinci öğretimler

Benim bildiğim öğretmenliklerin ikinci öğretimleri ve uzaktan eğitimleri kaltı, diğer bölümlerinkinin durması lazım.

BBNET
Geri