Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
liseliler siteye fena daldı açılmıyo, kitlendi. Liseli saldırısı ile çöken bir site de biraz daha çapı geniş bi örgütle soruları havada oynatırlar hacı. Bkz. 2010 kpss
Her sınav açıklanmasında aynı fotoğrafla karşılaşıyoruz. Yıllardır sınav yapar, sonuç açıklar bi gıdım öteye gidemedi. Bu ülke hakkaten bilişimde zimbabweyle başa baş arkadaş.
Her sınav açıklanmasında aynı fotoğrafla karşılaşıyoruz. Yıllardır sınav yapar, sonuç açıklar bi gıdım öteye gidemedi. Bu ülke hakkaten bilişimde zimbabweyle başa baş arkadaş.
Balıkesir İlköğretim Matematik Öğretmenliği Kazandım.Arkadaşımın söylediği gibi 2.öğretimler kalktı.Hocalar ile konuşup devam muafiyeti isteyeceğim.Olmadı seneye tayin isteyeceğim o da olmadı aylıksız izin.O diplomayı kesinlikle alacağım.En azından artık hayatımda 2. bir seçenek var.O yönden rahatım.Keşke demeyeceğim.Keşkeyi yok ettim o yönden mutluyum.
harçlar kalkmış resmi gazetede yayınlanmış diye duydum ama. 2. öğretimlerin kalktığını duymadım. bence kalkmaz niye kalksınki. normal ve 2. öğretimler aynı dersliği kullanıyor sonucta aniden bir derslik ihtiyacı oluşabilir. resmi bişey varmı arkadaşlar bu haberi buldum