Y yes_im Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 913 17 Nisan 2016 #1 Arkadaşlarlar şimdiye kadar ÖSYM nin sınavlarına girebiliyorduk, il karar almış sanırım bizi sistemden silmişler, bundan sonra sadece merkez ve yakın bir iki ilçeye görev verilecekmiş, sizde de boyle bi durum var mı
Arkadaşlarlar şimdiye kadar ÖSYM nin sınavlarına girebiliyorduk, il karar almış sanırım bizi sistemden silmişler, bundan sonra sadece merkez ve yakın bir iki ilçeye görev verilecekmiş, sizde de boyle bi durum var mı
B bydogan20 Site Gezgini Mesajlar 86 17 Nisan 2016 #2 ben merkezdeyim beni de silmişler. zaten istemiyordum. kendilerince havalar tripler.
B bt3468 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 370 17 Nisan 2016 #3 nerede görev yapıyorsunuz??????????? sisteme girdiğimde 2016 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ G. MÜD. İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI 1. DÖNEM sınavını seçebiliyorum
nerede görev yapıyorsunuz??????????? sisteme girdiğimde 2016 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ G. MÜD. İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI 1. DÖNEM sınavını seçebiliyorum
Y yes_im Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 913 19 Nisan 2016 #5 Arkadaşlar sadece trabzon à özel bişey mi bu, sizde durum nasıl?
Fender Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,660 27 Nisan 2016 #7 2016-ALES İlkbahar Dönemi (08 Mayıs 2016-Pazar) için görev tercihleri açıldı...